Valborg

Har jobbat sen i onsdags, börjar verkligen känna av att man inte är van.. Men har haft kul och har haft en bra helg! Idag efter jobbet gick jag på Marieberg med mamma och köpte världens snyggaste kavaj!

Imorgon ska jag jobba hela dagen så då får christian känna på hur det är att vara hemmafru som städar och diskar, haha.

På tisdag har vi bokat bord för oss två på Hellas för att ta igen att vi inte umgåtts speciellt mycket på några veckor nu känns det som..

Uppdatering MÅNDAG
jobbat hela dagen och får nog fira Valborg för mig själv.


Jobba..

Känner mig redan sliten efter 3dagars jobb.. 11-20.15.. Jobb imorgon och på
Söndag också 12-16, lite sliten och bakfull, men struntsamma :)


Jobba jobba!

J


Lovely


Words can only be forgotten, not forgiven

Idag har jag verkligen bara legat i sängen, sov tre timmar mellan 3 och 6 också.. Ätit har jag inte heller gjort så kanske därför jag känner mig lite snurrig i huvudet.. Är ledig imorgon och på tisdag sen på Onsdag gör jag min första jobbdag!

Nu tror jag att jag ska lägga mig och kolla på Dear John, kollade Titanic igår natt tills halv 5 på morgonen.
Nej nu ska jag gå ner och hämta vatten och snus så klarar jag mig ikväll också!



Lost inside





emoinlägg


Äkta kärlek

Mitt absoluta allt


Praktik

Praktiken går superbra och jag gör lite fel ibland men man måste ju lära sig ordentligt! På onsdag börjar jag jobba också :)

Imorgon åker Christian till England och lämnar mig ensam tills måndag, känns verkligen sådär... :( men jag ska åka och shoppa med mamma, äta god mat och hålla mig nykter.. Blir 3(!!!!!) nyktra helger i rad för mig eftersom jag jobbar de två kommande helgerna efter denna.. Men pengar pengar säger jag bara!!



Naglar

Här är mina naglar som jag gjorde i Torsdags hos Annelie på Gränsgatans naglar :)


Fest

In Flames!


Jobb

Vill bara berätta att jag började praktisera på Skopunkten igår igen, och idag har jag fått anställning från 25 april och sedan 4 månader framåt :D Kommer jobba hela helgen när det är Pålsbodamarken men vad fasen gör det!?

 

Idag hade vi även en säljcoach hos oss, hade möte vid 9 och sedan skulle hon observera oss i butiken för att sedan ge feedback! Jag sålde 8(!) par skor till en kvinna som kom in och skulle ha 2 par! Och fick massor av bra kritik! Sedan när jag skriver på avtal så säger butikschefen att hon har större planer för mig i augusti om allt går som det ska, kanske inte är så mycket att lyssna på men känns iallafall kul!

 

Ska bli så kul att tjäna egna pengar och kunna spara för att kunna flytta till en ny lägenhet med min fina ♥

image description

 


your turn

Har tröttnat en hel del på att blogga faktiskt..

Men iallafall, ska snart gå ner till affärn och handla köttfärs och grejer för det ska rullas köttbullar som bara fasen idag! Ska på knytis(?), hade aldrig hört det ordet innan, hos Robin och Jimbo, och vi fick uppdrag att fixa köttbullar och korv, och hemmagjorda köttbullar skulle det vara, annars dög det inte.. hah

 

Christian är och ska spela fotboll och efter det är det ju Milan på tv så får nog inte mycket hjälp av honom heller.. :(

 

Dessutom suger det att lägga upp bilder från iPhonen i datorn och sen till blogg eller liknande för bilderna är åt fel håll och det går inte att vrida dem åt rätt för det får jag tydligen inte göra....... :S


Hockeyresa

Precis ätit tacos med min älskling och nu blir det mys i soffan :) igår fettade vi oss med Dajje, cola, godis, chips, dipp och popcorn haha..


RSS 2.0