.-.

JAG LEVER!

Drack igår en del och blir idag med, Sara är här och snart ska vi på lite fest :) 


..

If I say that I don't care, it's a lie

Akuten

Fick tillbriga lite mer än en tinna utav att bara sitta och glo inne på vårdcentralen i väntan på att få komma in till en läkare, inte det roligaste kan jag lova.. Men till slut fick jag komma in SIST av alla som var där, och det visade sig att jag hade en infektion så jag fick penicillin så satan vad skönt!
Fick även två tabletter att ta nu ikväll, men än har dom inte hjälpt något för fan vad ont jag har..

Imorgon är det ju redovisning i skolan, får se hur det blir med det...


GODNATT




jahaja

Nu sitter jag med min äckliga tranbärssaft igen, det är verkligen vidrigt men väldigt nyttigt så det är väl bara att sörpla i sig..

Det gick bra i skolan iallafall, vi blev klara med allt och det blev nog riktigt bra till slut, får se hur redovisningen går imorn.

Nu är älskling iallafall och tränar och mamma kommer in om en stund till mig, jag ska vara i örebro 20:45.. Hoppas fan att jag får penecillin för jag avlider snart känns det som...


Torsdag

Snart helg!

Sitter hemma just nu iallafall, mår fortfarande inte okej och blir det inte bätte får det fanemig bli vårdcentralen ändå även fast det bara är att säga samma sak som vanligt och dom hittar inget så får jag verkligen be hur mycket som helst för att få penecillin.. Det har ju lyckats några gånger och så har detta helvete blivit bättre men dom skulle tydligen bli hårdare på att skriva ut penecillin...

Men ska försöka ta mig till skolan till halv 12 och jobba lite med Angie, redovisning imorn ju..
Kanske även stan med Angie om jag är HELT bra.. Förhoppningsvis alltså...

Blir så jävla trött.

Ikväll blir det iallafall ingenting annat än att mysa med min älskling♥

höhö

Två härliga bilder från i lördags som Karina tagit :)

 


Onsdag

Igår var solningen hur underbar som helst men när jag kom hem var jag inte alls på topp.. tur att min älskade älskling är så underbar iallafall♥

Knappt sovit en blund inatt och mår fortfarande absolut inte bra så blev hemma från skolan, men tog med mig skoldatorn hem igår så jag sitter och jobbar på projektet här hemma :)

Skulle ju även till stan med Angie idag men det blev dåligt med det, kanske om jag blir att må bättre..

Nu ska jag dricka upp min tranbärsdryck och fortsätta skriva om anorexi



I lördags!


!

Alldeles för länge sedan jag solade, så drar och gör det nu med mamma!


Bilder Skärtorsdagen


Tisdag - skolan

Jaha, då sitter man framför datorn i skolan igen då, känns inte ett dugg okej. Är så jäkla trött och seg men vi har projektvecka så det är bara att skriva massa och försöka bli klar.
Jag och Angie skriver och gör en powerpoint om anorexi, riktigt intressant..

Igår var jag och Crom bara hemma iallafall, kände mig mer bakis igår än i söndags även fast jag knappt drack ett dugg till grillningen i söndagskväll..

Nu har vi iallafall smällt i oss en pizza från Aramis, riktigt jävla gott!

Annandagpåsk

Igår åkte vi till Brevens och spelade lite discgolf, jag sög.. Sen hemåt igen för påskmat och alkohol och Berra o Karina och där blev vi kvar :)  Angie kom också hit till det underbara pålsboda för att dricka och umgås vilket var väldigt trevligt! Dock blev någ båda rätt fulla..

Idag började vi dagen med mat på kiosken och sen åkte jag och crom med mattias och anna hem till mamma och pappa för att umgås, äta grillat och ha det trevligt. Jag och crom tog cyklarna och cyklade ner till sjön en sväng också, fick se en snokjävel som var äcklig!

Nu ska vi snart grilla tydligen, blir en tidig hemgång för min del iallafall, är trött och ganska så bakfull så..

 

 


Långfredag

Igår blev det god mat och en aningens för goda groggar uppe hos Mats!

Varken jag eller min kära älskling har var på topp idag, och idag har jag knappt kunnat ätit ett dugg.. Vi gick iallafall upp vid 2 eller något, då kom Jimbo och vi satte oss och spelade Brutal Legends, haha vilket jävla spel säger jag bara! Så vi satt och spelade det i ett antal timmar med lite pauser för mig att försöka få i mig något att äta..

 

Nu ligger jag och min älskling i soffan och gör inte ett dugg!

 

PUSS

Lägger upp mer bilder när jag orkar..


 


En svidande areola och fuktiga händer.

Här sitter jag, med handen i ett säkert grepp om mitt perfekta underliv. Kan jag kalla den gudalik? Jag kan. Efter en kväll av hård metalporr och stönanden så höga att halva Pålsboda fruktade mig sitter jag nu här och suger fingret på den man jag älskar. Jag tror jag ska våga mig på att få in hela två tummar i han ikväll. Tricket är att spotta några gånger utan att han märker det. Får bli dubbla doser smärtstillande i hans öl ikväll. För jag älskar honom.

Onsdag

Har ingen lust att gå ut idag så det tänker jag inte göra heller, inte förrens i eftermiddag eller ikväll någon gång..
Jag har redan kollat på två filmer idag, Black Swan, som var urdålig och konstig och sen Harry Potter dödrelikerna, det var heller inget vidare..
Mamma lagade kycklingsoppa med nudlar idag men åt inte alls mycket, haft svårt att äta dom här dagarna, vet inte varför.. Aja, nu ligger jag i sängen och lyssnar på Melissa Horn♥

Imorgon blir det iallafall kalas hos Mats och Ida för att Mats fyller år imorn:) Det kommer bli riktigt trevligt och kul men god mat och god dricka! Ångest för klädvalet redan bara.


Nu ska jag krypa ner under täcket och dra på en film till!



Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket alls, suttit i solstolen ute och pluggat körkortsteori, varmt och skönt!
Kl 6 ska mamma, jag och pappa åka in till Örebro och gå på bio tillsammans:)
Pappa har inte var på bio på minst 15 år, och det var i folkets hus i Hällefors så det ska bli se kul att se hur han tycker det är haha!

Tiden går så jäkla segt bara, vill börja göra mig i ordning nu men det är ju lång tid kvar så lite onödigt..


Solning

Drog och solade en sväng förut, jag körde till Hallsberg och det gick prima! Parkerade till och med, kanske inte så rakt men jag pakerade iallafall haha.
Var fullt när vi kom dit så bara sätta sig och vänta på sin tur, och så hade dom en ny automat med olika krämer att smörja in sig med innan man solar för att få bättre färg och jag var tvungen att pröva. Den jag köpte funkade verkligen, är verkligen asbrun på magen och benen nu och det börjar ta sig på halsen och i ansiktet äntligen!


Roligt inlägg..?
Haha verkligen..

Måndag

Det blev en härligt Mariebergsvistelse, hittade inte så mycket, men tillräckligt för att det skulle bli dyrt.. :P
Alla kläder från mitt HM paket som mamma hämtade ut passade som tur var :)

När vi kom hem fixade vi grillat, sallad och potatissallad!


HM paketet :)



Mariebergs shoppingen

UNDERBARA klänningen!:)
Tack mammi!



Måndag

Måndag igen, men så är det påsklov också och fan vad skönt säger jag bara.

Men lördagen började hos Andersen. Robin, Jocke, Pierre och Andersen skulle grilla så jag och Crom satt bara med och drack lite smått, gick upp till hans lägenhet och kollade på innebandyfinalen när jag tyckte det börja bli kallt.

Sen vidare till Robin och kolla på två fotbollsmatcher och sen till Dajje för ännu en fotbollsmatch haha.. Kvällen slutade hos Gustav Strömberg, kom hem runt 6 eller något kanske, men jag vaknar ändå som vanligt runt 9. Liksom sovit i 3 timmar och jag är pigg när jag vaknar? Inte det roligaste direkt.

 

Och söndagen bestod som vanligt utav pizza, åt dock inget för jag får aldrig i mig något ändå på söndagar! Men sen gjorde vi något nytt, haha, åkte ut på sjön med Dajje och Steen. Var inte en jäkla fisk som ville nappa men det var skönt att vara ute ett tag iallafall!

När vi kom hem fixade jag i ordning ytterfilé med kroketter och bearnaisesås till mig, Crom och Dajje, GÖTT!

 

Idag ska jag till mitt KÄRA Marieberg med mammi. Ska köpa en klänning på MQ som jag kollat ut, lite smycken och linnen hade jag tänkt, blir nog mat och fika där också. Kanske även åker till stan en sväng efter..:)

Efter det ska jag iallafall åka hem till Mamma och Pappa och sova där, ingen lust med att sitta i en lägenhet på mitt lov när det är sjukt fint väder ute när jag kan ligga på gräsmattan hos dom och sola!

Ska nog köra till Marieberg också!

 

PUSSS

 

 


LÖRDAG

Lördag igen om ingen missat det haha ;)

Var bara hemma med älskling igår, han spelade FM och jag kollade på tv, och somnade som vanligt..

 

Nu är han och spelar match igen och jag funderar på om jag ska ringa mamma så jag kan övningsköra lite mer, så att jag lär mig att komma ihåg allt någon gång..

Och ikväll blir det väl fotboll och öl, ska försöka leta fram något att ha på mig! Mitt H&M paket ligger på posten men jag har inga pengar att ta ut det med så mamma får fixa det på måndag! Men jag vill ha min kavaj idag :(

Nu ska jag vika tvätt och fixa bland mina kläder :)

 

 


Fredag 15 april

Min dag har bestått mestadels utav tvättande, inte det roligaste med det är så skönt sen när alla kläder är fräscha :) Min älskling kom hem lite efter 12 och då blev det käk från Manuel!

 

Nu är älskling och spelar match och jag har precis kommit hem från solning, var mer än en vecka sen nu och det kändes verkligen! Hade till och med börjat känna mig blek..

Har fixat i ordning vitlöks dipp som vi får götta med sen när han kommer hem:)

 

Mamma hade även med sig min rosa Adidas tröja som jag letat efter!


14 april

Jahapp, har varit i skolan idag igen som vanligt, så jävla tråkigt men gjorde en deal med Ann-britt så att vi kunde sluta tidigare och det var riktigt välbehövligt.

Så nu när jag hade tid över gjorde jag ett körkortstest på datorn, tyckte att det gick riktigt dåligt men nästan godkänd blev jag haha :) Så ska lägga mig och plugga lite mer körkortsteori men kan ju säga att min nya Cosmopolitan lockar mer att läsa!

 

 

Fulbild men nya linnet jag köpte igår syns :)


Onsdag

Idag hade vi sovmorgon så mamma kom och skulle skjutsa till skolan men jag övningskörde istället till Kumla! Det var verkligen första gången som jag körde långt med en växelbil och det gick bra! :D Lite ryckigt i början men aja! I skolan har vi haft brandsläckningsövning, höll på att frysa ihjäl när Ann-Britt stod och förklara haha..

Sen har Ann-Britt hjälpt mig med ett CV och personligt brev, får hoppas att dom hör av sig, skulle ju inte sitta fel med jobb! :)

Och nu efter skolan som jag snart slutar så blev jag tvungen att åka till Media Markt och lämna in min telefon igen, 5 gången elller nåt. Skapligt trött på det nu. Kanske blir käk på Max eller nåt:)

Föresten så har ju älskling skaffat bredband genom Telia och sen tv genom det så nu har vi Viasat och TV1000 Kanaler :)


Sen ikväll behöver jag verkligen åka och sola men vet inte om jag orkar..
Blir väl tv och lite mys med Älskling♥

 
PISS MOBIL!!!!


Tisdag

Sitter i skolan som vanligt, har pluggat Inköp och varuhantering. Det är inte speciellt svårt och vi har i prov i det men ska plugga på det sen efter skolan för jag satsar på ett MVG..

Hade idrott förut, kondition och styrka, lite jobbigt. Är helt slut i benen och armarna nu, oj vad man är tränad..
Nu har vi precis haft svenska och bestämt ett ämne för projektveckan som vi har efter påsklovet. Jag och Angie valde att skriva och göra en Powerpoint om anorexi, kommer bli riktigt intressant att skriva om.

Och jag håller på att skriver ett personligt brev och ett CV så jag kan börja söka jobb! ´
Kollade även på lite utbildningar efter gymnasiet förut.. Vet inte om jag orkar plugga några år till efte dessa tre år på gymnasiet men det löser sig..




Och jag måste bara säga att min underbara pojkvän Christian är den absolut bästa någonsin som alltid finns för mig!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥


Måndag

Ingen skola idag, var riktigt trött och tänkte åka på engelskan men sov till 11:45..

Tog en dusch och gjorde mig i ordning för att åka till stan med mamma för att hämta mina glasögon, blev käk på La Baguette och lite shopping..

 

Är så jävla trött på skolan, enda roliga känns faktiskt idrotten och det trodde jag aldrig jag skulle få höra mig säga..

Imorn måste jag vara med på den jäkla serveringen, jippe...

 

Nu ska jag lägga mig bredvid min ÄLSKLING igen och snart sova.

 


Lördagen.

Igår gick vi först till Robin för att kolla fotboll, grabbarna körde ett spel med pengar till fotbollen också och självklart vinner Crom  :] Drack iallafall lite öl där och sen vidare till Johan för att basta, var väldigt tveksam först, hade ingen lust att behöva sminka om mig och så men till slut så bestämde jag mig för att också basta, fasen vad skönt det var! Jag hade inte vattenfast mascara men den rann inte ett dugg så jäkla tur det:)

När vi hade bastat klart så satte vi oss och drack lite, fortfarande hos Johan, och Minttun togs fram och några shottar blev det allt! Jag spelade biljard med Robin en sväng också men jag är så förbannat dålig på det och han är bra så det sket sig..

 

Haha sen bar det av till Gevert där det blev lite fest, minttun var med även där och jag, Patricia och Elin körde shottar kanske för snabbt för flaskan tog slut på ett litet kick..

Gick hem med Cromis vid halv 4 någon gång, mycket tidigare än vanligt.. haha.

 

 

Denna dag har bestått av att sitta uppe på Marias och käka pizza och kolla fotboll, nu ska jag lägga mig bredvid Älskling som ligger och sover så sött :]

 

Trött idag :)


Lördag

Igår var vi hos Dajje och kollade på ösk och tog ett par öl. Emelie kom och matchen tog slut och dom började spela kort och grejer, jag fattade inget så var inte med.

Trött så inåt helvete så jag gick hem vid halv 2, men kunde inte sova på ett bra tag. Crom kom hem efter ytterligare några timmar.

 

Så imorse fixade jag frukost åt han och Dajje för att dom skulle spela fotboll.

 

Ikväll ska jag dricka Minttu.


Mammi



Sitter hos mamma och pappa och väntar på att maten ska bli klar..
Har myst lite med mina gullkatter!

Sen ska jag tillbaka till pålsboda till älskling!

ooj vilken långt inlägg haha

It's friday

Skönt med fredag igen. Veckorna går fort, konstigt nog..

Är så jäkla trött på skolan men försöker kämpa för bra betyg ska jag ha..

Måste orka ta tag i matten också, har bara gjort ett nationellt prov som jag är säker på att jag fick IG på, men man ska göra två och det första var jag inte med på..

Men ingen lärare har sagt något om det så då orkar jag inte ta tag i det än riktigt.

 

Nu har jag iallafall beställt kläder från HM

En kavaj, väska och två linnen :)

Lägger väl upp bilder när det kommer!

 

Nu ska jag kolla på ett till avsnitt av Vampire Diaries och sen hem till mamma och pappa och äta, se vad pappa tycker om piercingen haha!


Bildbomb

Lite bilder från olika tillfällen.


Torsdag

Jag är ledig från skolan idag och imorn, väldigt skönt kan man säga.

Så jag sov så länge som jag kunde, vilket var till halv 10 och då var det bara att sätta igång med att tvätta och sen börja plocka, städa och damma. Har visserligen inte kommit så långt än men det fixar sig, ska snart ner och byta tvätt i maskinen och sen upp och börja dammsuga.

Väldigt festligt inlägg känner jag men orkar inget mer..

Kanske slänger upp lite bilder sen.

 

 

 


Skola

Sitter och skriver ett samhällsarbete om barnmisshandel, ska göra det riktigt bra så att jag säkrar mig MVG!


Solning

Kom precis hem efter en 16 minuters solstund på Solkungen i Hallsberg :)

Var riktigt varmt idag men skönt också, älskar att jag har kommit igång med solandet igen och det ska fan hålla i sig till sommaren så jag är brun och snygg när den börjar!

Äter även "Solbrun" tabletter, kosttillskott, som jag upplever är riktigt bra när man solar solarium.

Har redan blivit riktigt brun så :)

Nysolad Lovisa :)


PAIN

Jag är så jävla nöjd med att jag vågade igår!
Att det inte gjorde ett dugg jävla ont kan jag inte fatta heller och jag åt t o m vanlig mat när Crom kom hem och vi gick ner till Berra och Karina för att käka:)!
Haha värre blev de på kvällen när jag fick ont igen..

Idag kan jag knappt prata, jag bara sluddrar och tungar gör ont så inåt helvete..
Har ju servering ikväll, ta beställningar, servera mat och fråga om det var gott och så..
Skickade mail till läraren och sa till att jag stod över, klarar verkligen inte av det idag :/
ånget som fan..


När jag kommer hem från skolan ska jag iallafall städa.


WOHO

JAG VÅGADE!!!!!

Haha och inte gjorde det ett dugg ont heller men höll på att svimma när det var klart..!


Jahaja..

Äckelmåndag igen..

Igår vet jag inte vad det var med mig, gick ner till pizzan med Älskling, Dajje och Rickard, och jag beställde en kebabssallad för det är lättätet, tog en tugga på en kebab bit men fick knappt i mig något mer. Mådde så jäkla illa hela dagen..

När vi kom hem igen efter pizzan så satte jag mig och spelade och älskling sov en stund :)
Sen gick vi till affären och köpte cola och dipp, chips hade vi redan så haha!
Så spelade Crom FM och jag mitt Assassins Creed:)

Sen lite myyys
Christian Karlsson♥



Dajje och Crom efter jul någon gång =)

ÖL

 

Nu ska vi ha roligt och dricka öl =)

i


Lördag!

Blev väckt utav Crom vid 8 eller vad klockan var för att han inte kunde sova mer, vi gick och la oss ganska tidigt men jag kan sova hur länge som helst.

Jag ska iallafall åka och sola och övningsköra strax..

Sen hem och duscha, försöka hitta något att ha på mig ikväll, ångest.......

Upp till Ida när jag är klar med det och börja göra oss i ordning o så sen äta grillat och dricka gott :)

 

Men det brukar spåra ur lite (mycket) när ida och jag dricker tillsammans, antingen har vi så jäkla skoj eller så blir vi arga på varann eller något, haha :) så störda!

Tänkte att jag skulle undvika det idag och inte vara en sån jäkla svamp och dricka så satans fort hela tiden..

Och bara ha så jäääkla kul hela kvällen! :D


Nördvarning.

Har spelat ut två stycken Assassins Creed spel på inte alls länge nu!

Ska bara slänga i mig lite käk så ska jag börja på Brotherhood!


FREDAG

Köpte lite saker igår i stan, eller ja, pengarna försvann ganska snabbt iallafall!
Kan kanske lägga upp bilder på det jag köpte sen:)

Sen så är det så jäkla skönt att det är fredag och jag har varit i skolan alla dagar förutom i måndags, duktig tjej!
Men har två redovisningar idag, en som jag absolut inte är klar med och en som jag vart klar med ganska länge. Men har ingen lust att redovisa idag..

Och min helg blev räddad!! :D:D
Jag överreagerar jämt.. Stackars Crom i onsdags!

Så imornblir det att gå till Ida och grilla och börja dricka lite, samtidigt som vi ska göra oss så jäkla snygga för kvällen!!

Och idag efter skolan ska jag hem och laga mat till mig och Crom, ytterfilé, bearnaisås och något till hade jag tänkt, gottgott! :)



Min och AnGiEs påskharar vi köpte idag ;D


RSS 2.0