Fredagggg

Fredag och sista skoldagen innan praktiken, har nog förhoppningsvis fixat mitt betyg i bild nu! Pratat massa med Bengt idag och hade tydligen en IG-varning för idrotten förra året så nu måste jag snacka med den läraren och se fall det finns någon chans för godkänt och vad jag ska göra,har ju vart med på allt denna terminen redan så det borde ju ordna sig.. Men börjar bli riktigt trött på skolan nu.. Andra praktikveckan ska jag hit för att göra Engelska B provet som jag missade igår och hämta Svenska B nationellahäfte och läsa!

Men nu ska iallafall mamma snart komma och hämta mig, till marieberg en snabbis och se fall jag hittar några nya kläder. Länge sen jag köpte något nu och borde ju unna mig något när skolan egentligen går jävligt bra för mig och allt kommer att fixa sig!

Ska på Innebandy ikväll med Sanna och Moa :) Efteråt vet jag inte vad som händer, kanske party, kanske inte :) Märks! Ska iallafall dricka breezers och cider i helgen..!



there are no words

Har fixat i ordning tacopaj idag till mat för mig och Christian, igår blev det pastasallad till kvällsmat och fotbollstittande men jag somnade i Christians knä vilket var hur skönt som helst.

Nu ligger han och sover och jag ska ta och väcka han snart, sovit länge nu.. Och det skulle nog jag också behöva, trött och huvudvärk men är antagligen för stressen med skolan, på måndag går vi ut på praktik och efter det är det inte många veckor kvar tills jullovet och efter jullovet är min skolgång typ helt slut för vi har så jäkla mycket praktik i vår..

Och efter praktiken är det prövning i Matte A för min del.... Avgörande om jag kommer kunna plugga vidare eller inte och blir helt tårögd när jag skriver det här för jag kan.inte.matte. och jag fattar ingenting heller när någon ska förklara.. Har ju min Christian som äger i matte men jag fattar ju inget så det är nog kört......

hejdå

 


Nya glasögon


Körkortsteori..

Naturkunskapsprovet gick galant!

Och sen hade vi religion och jag var klar med det vi gjorde där så då satte jag mig med körkortsteorin och läste kapitlet om stadskörning igen, täntke läsa ikväll också så att jag har läst ut boken! Nu har vi engelska men jag läser fortfarande körkortsteori, haha, men jag vill verkligen lära mig så jag klarar teoriprovet om 3 måndader, för idag är det tre månader till jag fyller 18 år, och förhoppningsvis inte mycket längre kvar tills jag har mitt körkort :)

Ska till stan igen med mamma nu snart efter skolan, pappa var tvungen att ligga kvar på sjukhuset en natt till, medicinen han fick hjälpte ingenting och de kom på att han hade Mycoplasma, det som jag hade.. Så han skulle få ny medicin, och snäll som jag är köpte jag en påse hallonbåtar till honom förut eftersom han älskar sådana så :)
Jag ska nog köra till stan idag med, måste våga och det är ju inte svårt :) Komma ihåg att kolla backspeglarna och döda vinkeln!!!!

Mina nya glasögon hade kommit också så ska hämta dem och gå till La Baguette och köpa varsin till mig och Christian till kvällsmat :)

Fick även reda på att det är prövning för matte A måndagen om 5 veckor.. Måste klara av det! :(


26 September

Igår var man bakfull och jävlig men jag satte mig och läste litegrann om hinduism direkt iallafall när jag och Christian gått upp och tur var det att jag gjorde det för senare på kvällen ringde mamma och sa att pappa skulle bli hämtad med ambulans in till akuten för han kunde inte andas så jag duschade direkt då sen kom mamma med bilen efter ambulansen och vi åkte in till akuten,
pappa vart en förstahandspatient eftersom han var så dålig så behövde bara vara därinne i typ 2 timmar.. Och han blev inlagd över natten och idag har jag och mamma vart och hälsat på honom för han var tvungen att vara kvar inatt också..
Oj vad intressant denna blogg är, haha..
Gjorde religionsprovet idag och fick VG! Sen efter skolan gjorde jag min första körlektion på bilskolan och hon sa att jag var jätte duktig att köra, bara döda vinklarna jag behöver träna på typ.. 
Nu pluggar jag naturkunskap och det suger verkligen! Älskling ligger och sover som syns på bilden ♥

23 Septemer - Lördag!

Oj vad mycket det blev att göra helt plötsligt, jag skulle plugga idag men då ville mamma åka till Marieberg och köpa ett par skor till henne som jag kollat ut för en vecka sen och såklart jag hänger med då! Men...

skulle ju plugga, kolla nya avsnittet av Vampire diaries, diska, dammsuga, duscha, ansiktsmask och fixa mig med brun utan sol..

Hinner förhoppningsvis med det sen! Behöver iallafall inte tänka på mat, fick pastasallad med kassler av Karina till lunch :) 

Och till kvällen ska det bli massa alkohol! Jag har ju inte druckit på två helger så nu är det faktiskt verkligen dags när jag är frisk ;D Öl först och sen på Bacardi Razzen, kan bara sluta bra!


22 September

Skön torsdag med att vara ledig från skolan :)
Jag och Älskis gick och la vid 11 igår kväll och sen någongång på natten så väckte han mig för att han skulle gå och lägga sig i soffan för att var var så varmt i sovrummet och han har ju feber och är sjuk så jag förstod honom.. Men sen när jag vaknade efter ett par timmar i sängen efter han lagt sig i soffan så fick jag panik när jag vände på mig och skulle krama om honom, för han låg ju inte där som han ska göra! Haha.. Men sekunden efter kom jag ju på att han lagt sig i soffan.. :P

La mig hos honom på morgonen och sov till 11 och vaknade och gjorde toast till frukost :) Sen lånade jag Älskis bil för att övningsköra till maxi, bra att pröva att köra en annan bil en mamma o pappas och det gick hur bra som helst! Inga motorstopp vid stoppskylt eller vid rödljus så blev stolt över mig själv! Parkeringen på maxi och sen här hemma gick också svinbra!

Köpte lax på maxi som jag ska göra i ordning imorgon kväll till oss, ska fira att vi hade 18 månader i tisdags♥


gammal bild sen förra sommaren :)


21 September

Skulle ha bloggat igår men då letade jag på en film i programbiblotket istället som jag och Christian la oss och kollade på istället :)

Kan säga att skolan tar upp all tid.. Har tre prov nästa vecka + en bokredovisning, måndag, tisdag och torsag. Och proven är på Religion - Hinduism och buddhism, Naturkunskap - Celler och Ekologi och Engelska B.. Det är bara engelskan som är lätt, religionen är så jäkla tråkigt och naturkunskap är svårt!
Så plugga plugga plugga blir det idag, imorn och på fredag eftersom vi är lediga imorn och på fredag.

Idag i skolan har vi haft idrott, orientering i Viaskogen, trodde jag inte skulle hitta något men det var lätt så får satsa på ett VG nästa vecka när vi har prov i det.
Så nu har vi bara handel specialisering och sen svenska C och sen hemåt..

Och fick reda på att jag fixat praktik!!! :D
Skopunkten blir det i 4 veckor, 40-43!
Ska bli kul att hålla på med annat än kläder :)


förhoppningvis kanske man får jobb också, höh! men hade ju var lättare om var 18..


when all i needed was the truth


wishes

Så skönt att det är söndag idag, fick för mig igår att det var söndag och upp till skolan idag men så var det inte som tur var. Igår var det bara en lugn hemmakväll med fotbollstittande och mys, beställde mat från manuel som jag skulle gå ner och hämta och det verkade som om alla skulle ha pizza därifrån, fick vänta i 40 minuter och dessutom fick jag en kycklingrulle istället för kebabrulle och jag gillar inte det, var nog stressigt för stackars manuelgubbarna..
Nu har jag precis kollat på nya avsnittet av Vampire Diaries och grät som vanligt.. Ska diska nu och sen ta en dusch och ringa mamma för lite övningskörning, måste komma igång ordentligt igen nu, bara drygt 3 månader kvar tills 18 och körkort nu, för körkortet ska jag ha nästan direkt för fasen vad jag längtar efter eget körkort!
Eget abonnemang och ny telefon ska det också bli, och bil!
Nejmen diska var det ja!

Lördag


Sunsilk Co Creations

Eftersom jag är med i Sofi's Modeklubb fick jag ett erbjudande om att vara med att testa Sunsilks nya Co Creations, de 5000 första som anmälde sig slulle få pröva Shampoon och Balsam för färgat hår, skadat hår eller för fint hår och det tyckte jag lät intressant så jag anmälde mig för att testa volymprodukter för fint hår och jag är en av dem, haha!
Men testade iallafall produkterna som jag fick hemskickade idag för första gången och kan inte säga mycket än, annat än att det luktar underbart gott!

Jag lever!

Kan berätta att jag efter lite om och men så lever jag iallafall! Känner mig nästan helt frisk men man ska inte förhasta sig för då ligger jag snart igen..

I söndagskväll med älskling så började jag må så otroligt dåligt och hörde av mig till mamma för att fråga fall jag kunde få sova där, och hon skulle hämta mig, men pappa ringde till sjukvårdsrådgivningen och dom ville skicka ambulans åt mig in till Akuten men jag tog bilen med mamma.

Fick träffa lite sjuksystrar och en doktor och sen bytte han penecillin och jag fick astmamedicin som jag ska ta när jag inte kan andas..

Nu mår jag helt okej, fortfarande ont i huvudet och väldigt svårt att andas ibland när jag går i trappor och så men det ska väl ordna upp sig det med.

På tal om något helt annat så har jag börjat smörjt mig med brun utan sol istället för att sola solaruim 3 gånger i veckan, en aning hälsosammare..

 

Charmig bild på oss.. ;)

Bästa vän och älskling♥


where the story ends

Jag har lunginflammation och mår skit. Förut hade jag 41,0 i feber och kunde knappt andas.. Har fått penecillin men det är inte säkert att det hjälper och jag är på dövägen..

Och det är verkligen lördag redan och jag vill dricka Bacardi Razzen som har väntar på mig sen i tisdags men det är ju ingen bra idé.. :(

tog en voltaren och en bisolvon och hosmedicin förut så mår lite bättre nu men jag svettas som en gris, det bara rinner av mig, så jävla äckligt.. och mina ben vill inte riktigt bära mig och jag har hjärtklappning menmen..

 

 

 


lost and insecure again..

Igår blev febern som högst 40,0 och nu är det påväg dit igen, 39,7 nu och ska snart in till jouren, det tror att jag har fått lugninflammation

 

Christian är på kalas som jag också ville vara med på och fira han och Karina :( förbannade jävla sjuka

hoppas jag hinner så att jag hinner hem till att se Milan som spelar idag!

fattar faktiskt inte hur jag kan vara så pass pigg som jag är ändå, nästan 40 graders feber och här sitter jag ock skriver.

 


8 Septemer - Sjukprat

Fyfan, hade som mest 38,7 i feber igår.. Då var man inte riktigt på topp.. Och efter det fick jag något kallsvettsanfall, frös som tusan men svetten bara rann av mig, lite läskigt. Och idag har jag fortfarande feber, 38,4 sist jag kollade och idag har jag fått ännu ondare i halsen och hostan är värre, så jävla kul!

Jag fick gå och lägga mig på soffan i natt för att jag hostade så, så att Christian skulle kunna sova..

Vill bli frisk!



frisk tjej...


sjuk

Mår inte bra. Är hemma från skolan, kändes bäst och hade bara ändå bara två lektioner så..
Hosta, huvudvärk, ont i min högersida och gör ju så förbannat ont när jag hostar i sidan..
Igår lagade jag mat till älskis tills han kom hem från träningen och efter det gjorde vi i ordning marängsviss :)
Lägger upp en bild från helgen :)

6 september

Idag fyller min underbara Christian år!♥
Du är det bästa som finns!!!!



bildhelvete

jag.hatar.bild

Är så jävla dålig på att rita och måla och allt sånt, ska rita en människa med "volym" så att den inte ser platt ut och hur gör man det..?????

för att kunna få godkänt och jag måste få godkänt.

orkar inte....

5 September

Igår fyllde Jimmy år så jag, Christian, Robin och Rasmus åkte med honom till Efesos och åt :) Förätt, huvudrätt och efterrätt blev det, Kräftcoctail, plankstek och hallonsorbet för min den GOTT!
När vi kom hem efter det la jag och min älskling oss i soffan framför en film och mös.

Nu är det måndag igen och jag sitter i skolan, ska skriva om ett konstverk på kvarntorpshögen och sen redovisa det, Anette var nyss inne till mig och förklarade vad jag skulle göra för ett MVG och att hon trodde att jag skulle kunna fixa det och det känns bra.

Efter skolan blir det nog stan och köpa present till Älskis som fyller 24 imorn ♥
Jag kommer fira honom imorn lite grann efter han kommre hem från sin träning :)

Föresten så har jag nog verkligen brutit ett revben, när man går in och läser om det så stämmer det precis med hur jag känner och är, ibland känns det bättre och ibland sämre, idag är en sämre dag igen...

Mitt konstverk


,

Blev inget stan igår, dom hade trimmat gräset på baksidan här och lyckats skjuta en sten genom förarsidarutan på Christians bil.... Jag ska aldrig se fram emot saker för då ändrar sig det alltid.
Så igår blev det inte mycket gjort.
Idag gick vi upp vid 10 och jag stallde mig vid spisen för att laga mat, christian skulle iväg och spela fotboll. Och då åkte jag till Marieberg med mamma för att hitta utklädnad till ikväll, och jag hatar verkligen sånt här och gilla absolut inte att bjuda på mig. och jag vet att jag tråkig!
Men jag köpte en poliströja, handklovar och en vapen så... 
Nu ska jag diska och sedan duscha, ta en öl och göra mig i ordning för maskeradfesten ikväll.

i know

 


puss

Jahapp, idag är det fredag och det känns det inte som! Har projekt hela dagen i skolan, slutar vid ett och då kommer min kära pojkvän och hämtar upp mig för då ska vi till stan och äta på La Baguette och shoppa! Helt sjukt att jag fick med honom.. (inget illa älskling♥) men det ska bli kul :)

Ikväll blir det lugnt och kolla på fotboll, vi skulle ha myskväll med film o så först men kom på att det var fotboll på tv så blir väl mys framför det istället.. :)

Nu ska jag och Angeline åka till LPT i hallsberg!


1 September, Skola

 

Är på bra humör tror jag?

Vet inte men känner mig glad och uppåt idag!

Vilket är konstigt eftersom jag redan är stressad som fan för skolan.. Vill gärna ha MVG i både svenska C och engelska B och VG i allt annat som vi har, + att jag måste fixa mitt betyg i matematik A ifall jag inte fått godkänt och i bild kanske.. Roligt att skriva om skolan i en blogg hah..

 

Just nu håller jag på att tvätta iallafall, Älskiss ska spela match, hoppas det går bra:)

Och imorn ska han och jag till stan och käka på La Baguette och shoppa lite, lite kläder till honom och lite till mig :)

 

Föresten så tog jag inga bilder på leksandsbåten, (med risk för att jag skulle vara för full och tappa bort kameran) men tog några och här kommer dom!







Klockan 18.33, och minns inte bilden kan jag säga..


samma här.. 

 


RSS 2.0