Hockey!

Iväg mot Gävle för att se lite hockey nu!


Prov

Blev med om en nära döden upplevelse tillsammans med Angie påväg till trafikcenter förut.. Kom en bil i möte och sedan en i omkörning av den bilen, var inte ens en meter från den bilen och oss.. Tur att jag hade Christians bil som bromsarna är svinbra på, annars hade det nog gått illa..

Men vi lever! Precis gjort truckteoriprovet, blev godkänd! Hoppas min körning kan bli godkänd idag också så jag slipper åka hit imorn :)


Truck 2

Plugga..


Brum bruuum

Igår var jag skitledsen och förbannad för att det gick så jävla dåligt att köra truckarna... Tänkte nästan hoppa av.. Men idag har det gått bättre och jag har fått in snitsen på dem ganska bra iallafall :)

Snart blir det hemåt och när älskling kommer hem får jag ta hand om honom för han mådde visst inte så bra nu igen :(


My everything


Fest


I don't want to be like this

Lördag!

Jag borde sätta mig med skoldatorn och plugga men det har verkligen ingen lust med. Gick upp 07.40 för att koka ägg åt Christian som skulle iväg och spela fotboll. Nu känner jag mig pigg men borde verkligen försöka sova lite snart tror jag annars kommer jag bli helt död senare. 

 

Nu har jag lagt på en ansiktsmask och ska dammsuga lite tänkte jag..

 

 


Loka brunn

Haft det jätte bra idag! Loka Spa är verkligen något att rekommendera till alla, fattades bara en behandling men de blir ju ganska många hundralappar extra så blev inget sådant idag :) drack lite vin och hade det bara väldigt avslappnande och skönt i de super varma poolerna!


SPA

Kan berätta att idag var min sista riktiga skoldag över!!!!!

Däremot har jag endel pluggande att göra hemma för att bli klar med allt, men det tar sig verkligen och ska nog inte vara några problem :) Orkade till och med ta tag i idrottsuppgiften idag, ska göra ett eget träningschema :) Nu sitter jag och dricker mjölk samtidigt som jag gör klart personlig försäljning och praktisk marknadföring.

Imorgon ska jag vid 9 åka upp mot Grythyttan och Hällefors, en dag på Loka Brunn och Spa ska det bli! Träning, bastu, pool, och bubbelbadande låter inte helt fel!


Detox

Mamma blev skitsnygg i håret! Och frisören använde en detox för håret på mamma och den var superbra så vi köpte med en sådan :) Jag använde den idag och tyckte den var superbra jag också! Den tar bort alla rester av smuts i håret, hårspray, produkter och sådant, som inte schampoo tar bort..

 


STUDENT

Var jag som var för stressad, mössan var perfekt och även kläderna! :D


Never ever good enough.

Sitter hos Salong People och kollar på när mamma klipper sig kort! Studentmössan och kläderna kom idag också!!! :D men hann bara kolla lite snabbt på mössan och pärlan var i lite fel färg men de kanske är annat på långt håll, var ju lite stressad så.. :)

Annars så firar jag och Christian 2 år idag ❤ sjukt vad snabbt tiden går. Det kommer inte firas med något speciellt eftersom vi var borta i helgen så

Jag måste läsa ut True Blood boken, men går så jäkla segt att läsa på engelska även fast jag fattar allt..


School

Känns helskumt att detta är min sista riktiga vecka i skolan. Nästa vecka ska jag ta truckkort och sedan är det påsklov och så praktik. När vi kommer tillbaka från den är det bara en vecka kvar till studenten. Man fattar nog inte hur nära det är nu.

Aja.. Ska hjälpa mamma med mer storhandling idag på Maxi, och efter det ska vi en liten sväng till Marieberg för att äta på Chili O Wok och kolla på ett par skor till mig.

Sedan blir det hem till Pålsboda och städa, sedan sätta mig och fortsätta läsa en engelska bok som jag lånade på biblotektet förut, Det är första boken i True Blood serien och jag har ju sett alla 4 säsonger på datorn för inte så länge sen så kanske var passande..


Skulle inte tacka nej till dessa par av Jeffrey Campbells..
Weheartit ♥


Home

Känns sådär att vara hemma igen :/ men har haft en underbar helg med min älskade ❤


Stockholm

Nu är det äntligen fredag och jag är så sjukt nervös så jag inte vet var jag ska ta vägen.. Springer runt och packar, vad ska jag ha med mig och inte osv... Jag är dålig på att packa, använder knappt en tredjedel av det jag brukar ta med mig. Sen är det fall jag ska ha min idrottsväska och packa i eller fall jag och Christian ska dela på min rullväska, men den är rätt klumpig så jag vet inte ååh.. :(

 

Om två timmar kommer Christan hem och då ska jag vara duschad, färdigpackad och allt.. Tåget mot Stockholm går halv tre :)

 

helgen kommer bli underbar ♥


Jobb Jobb

Igårkväll mös jag och älskling framför fotboll och FM, jag somnade som vanligt haha!

Och idag är det äntligen torsdag!
Trodde det var torsdag hela dagen igår och att vi snart skulle åka till Stockholm..

Men imorgon åker vi, ska bli så underbart!

Och nu har jag sökt två jobb till, hoppas verkligen att någon av de igår eller idag vill ha mig.. Sökt sex jobb nu, någon borde väl nappa :)

 


Sommaren 2010, Lite smalare där haha..


Jobb jobb

Känner mig just nu väldigt vuxen, sökt en hel del jobb nu inför sommaren och nått som extra jobb nu :)
Ringde Skopunkten idag och jag kommer att få jobba där i sommar men får reda på nästa vecka hur mycket timmar det blir så tänkte att det är bäst att söka lite annat ändå!

Annars är jag hos mamma och pappa nu och ska äta :)


Lägger upp en supergammal bild på mig.. Haha 2008-2009?

Hearts can change heads

Igår var det skola och idag var det skola, imorgon är det skola, dock har jag ju bara idrott och sedan slutar jag!

 

På fredag åker jag och älskling äntligen till Stockholm för en helg för oss själva :) Ska bli så otroligt skönt och mysigt. Finns inte så mycket annat intressant att skriva, mitt liv består mest utav bilåkande, skola och pratande och mysande med min älskade pojkvän ♥

 

 

 


Wwoho

Haft en svinbra helg!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_193385429.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_193385429.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_193385438.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_193385438.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_193385515.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_193385515.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_193567781.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_193567796.jpg" class="image">


What it right and what is wrong?

Imorgon ska vi på Hammerfall!

Ska dock till skolan innan på morgonen tillsammans med Steffie för att ha lite bild. Vore skönt att fixa det betyget.
Mamma kommer snart och lämnar bilen så då ska jag väl skjutsa hem henne till Glottra igen, kanske ta lite kvällsmat där och umgås lite också.. 


 





Make up store


Femte mars

Har haft en bra helg förutom en sväng på lördagen när jag mådde så jävla dåligt.. Måste komma ihåg att äta efter att man druckit..

Söndagen bestod mestadels utav att vara med Christian, kolla på tv och mysa. Han var iväg en sväng och spelade innebandy och då kom mamma och hämtade upp mig så jag skulle hem dit en sväng för att ta med bilen till Pålsboda sen igen.

Nu sitter jag i skolan och har engelska. Har naturkunskapsprov imorn och jag kan inte hitta min bok, tog med den från skolan förra veckan, la den i bilen och sedan har jag inte rört den men den är spårlöst borta så det känns inte okej någonstans..

Imorgon efter skolan ska jag åka in till stan för att gå till Make Up Store och få MakeUp rådgivning, fick ju det i julklapp av Christian :) Ska bli intressant, man får ju smink sedan för hela "kursbeloppet" alltså 495, plus att jag fick ett presentkort på 300 av Karina och Berra i födelsedagspresent så det ska bli perfekt :)



Love u

Lovisa Kjellberg botade bakfyllan imorse med lite öl.

Och nu i ett par timmar kom den ifatt och jag har knappt kunnat röra mig.. Nu kollar jag på True Blood medans Christian och Jimbo gick till Tonye som fyller 32 idag :) Jag orkade verkligen inte gå med..


Lovisa

Sliten men ska bli full ikväll igen!


I Will find a way

Ska dricka lite alkohol idag, är man värd eftersom att jag var i skolan idag och pluggade matte med steffie, inte för att vi fattade så mycket med vad spelar det för roll haha..


Oj


Jag är lycklig med dig

126 läsare idag haha? SHIT!


Tänkte lägga upp lite bilder från de senaste veckorna, vissa är på snedden eftersom det inte går att vrida iPhone bilder i Christians dator.. :s 








RSS 2.0