Målning

Målat en jäkla massa idag, med färg, så nu är snart allt utanför skolan färg glatt och fint! Tror att jag blivit brunare idag också, både på kroppen och i ansiktet, har nog aldrig vart såhär brun förut, men snyggt är det!
Till kvällen blir det antingen att åka till Felicia och spela Lego Racers om hon hittar det, haha
Men vi spelade jämt det tillsammans när vi var små och blev sugna på det igen nu när vi jobbar tillsammans :) 
Eller så blir det att gå upp till fotbollen med Ida och kolla på den :) 

sommarjobb

 

Igår när älskling kom hem från sin träning så blev det mestadels mys i hans famn, gråta ut lite, svårt att förstå att min älskade mormor inte finns mer..

 

 

Har lunch nu, sitter och äter lite spagetti o köttfärssås och dricker massvis med vatten. Vi håller på och målar utomhus vid skolan, är riktigt roligt och brun som fan blir man :)


saknad

mår inte så bra


aa

Ligger i min säng hos mamma och pappa och ska snart kolla på film men mamma :)
Imorgon blir det upp tidigt och åka till Hällefors för begravning.


Hittade inte mycket på Marieberg, eller det gjorde jag nog men inte sånt som jag vill lägga pengar på just nu.. Köpte mig iallafall en ny ögonfransböjare!
Och så har min mobil gått sönder igen, den har verkligen bara legat i väskan under hela midsommarhelgen och sen när jag startar den så är den sönder, fyfan alltså...

Nej nu ska jag ta en macka och göra mig i ordning för natten och film!


MIDSOMMAR

Haft en kul midsommar förutom att jag cyklade omkull på fredagen när vi cyklade till brevens så fick halta mig fram under två dagar men en blå och SVULLEN fot och ben.. Och förutom att jag önskar att en viss tjej kunde dra åt helvete verkligen, att man kan vara så jävla trög och tro att jag inte fattar? Herregud...


Nu har jag precis slutat sommarjobbet, ska duscha och göra mig i ordning för en liten Mariebergs sväng och kolla rean på Gina och köpa sololja.

Sen nu i helgen ska Ida, jag, Jessi och Ida J kanske åka till Skara sommarland:D 

 


Hotel Rwanda

Nu ligger jag och kollar på Hotel Rwanda, som vi såg på samhällen i skolan.

Hemsk film..


SOLNING

Nu har jag kommit hem efter 20 minuter solariesolande på Solkungen, fan jag har ju blivit så bleeek!!! Var jätte brun förut så till och med pappa hade sagt till mamma när jag var hemma att jag blivit väldigt brun och nu är hela min kropp hur blek som helst, inte för att jag är blekare än någon annan men vänjde mig vid att vara så brun och trivdes i det sen solade jag inte på någon månad och så blev det såhär..

Solade i söndags med, i 16 minuter, så fick bli 20 idag och kanske solning imorn eller på torsdag igen..

 

Och har fått lånat Pappas ångtvätt som har gör rent typ bilsäten, soffor och sånt med, så ska ge mig på soffan här som inte är speciellt fräsch egentligen och se om det går att göra något åt!

 

 

 


Sommarjobb

Idag var det första dagen på sommarjobbet.. Jag och Moa började med att plocka skäp,  sen en stund efter frukost började vi rensa massa rabatter där några andra varit innan men inte gjort det ordentligt så då fixade vi det och fick massa beröm av de som jobbade inne på Sköllergården att det blev riktigt fint :)

 

Var även nere på skolan en sväng när vi inte hade något att göra för att se om vi hittade Johnny, skulle fråga om inte vi kunde få  vara nere i skolan iår igen.. Men vi hittade han inte och så var det några andra där redan..

Så vi får väl nöja oss med detta jobb för dom 40 kronorna vi får i timman.. Jag har fått ont i ryggen nu också efter att vi bärt säckar med sand och ogräs i!

 

 

Trött tjej...


Söndag

Helgen
I fredags gick vi till Bjuren, sen kom Ida och lite annat folk, hade riktigt kul :) Men när vi skulle gå därifrån och till Dajje så gick jag hem och la mig för jag var lite trött eller.. packad .. men jaja, huvudsaken är ju att jag hade roligt iallafall:)
På lördagen blev det först käk och sen åkte vi till Brevens för lite disckastning, jag är så dålig så jag kastade aldrig något men Crom, Berra, Olle, Bjuren, Dajje o Micke gjorde det så gick med dom.
Efter det hem och äta jordgubbar med Cromis och efter det massa mys♥
jag tror att jag är myskungen eller nåt, älskar att mysa..

Idag har vi inte gjort mycket, Crom är och spelar B-lagsmatch nu och jag har varit och solat och köpt tacogrejer till ikväll som jag ska göra i ordning till han kommer hem!:) 
Imorgon börjar sommarjobbet! Känns skönt att veta att Moa har samma period så vi kommer ju att umgås :) Hade så jäkla kul förra året så!
Hejdååå

Fredag =)

Håller på att göra mig i ordning för att åka till Marieberg med mamma, trodde vi skulle åka halv 11 men vad tydligen halv 10 -.- Jag skulle egentligen få Xperia Arc idag av henne, men jag ångrade mig när jag pratade om det med min älskling, eftersom att 5000 är ju jävligt mycket pengar och då kommer jag inte kunna göra något i sommar..

 

Så det blir istället att handla kläder åt henne och pappa idag! :)

 

Igår blev det massor utav mys, ja, vi la oss i sängen en stund och skulle mysa innan vi skulle duscha men båda somnar och vaknar vid 20 över 8 haha. Välbehövligt för älskling men jag sover ju hur mycket som helst så fattar inte hur jag kan somna när som helst ändå..

 

Aja, nu ska jag lägga på mascara och sen fixa håret!


Torsdag

Finns inte så mycket att skriva egentligen.

Men igår åkte iallafall jag och Ida upp till fotbollen och skulle kolla, men det gick inte så bra eftersom att Robin frågade oss om vi kunde stå i kafeterian, och snälla som vi är gick vi med på det! Även fast varken hon eller jag kan räkna så det gick åt helvete och pinsamt var det vissa stunder när man fick hjärnsläpp totalt haha!

Efter det fixade jag kvällsmat till mig och älskling sen gick vi och la oss.

 

Sen idag har hela min dag bestått utav tvättning, har hållt på sen 9 imorse har ska tvätta två maskiner till innan allt är klart, wiho.. Men är väl skönt att verkligen allt är rent efter det. Annars har jag dammat i princip hela lägenheten, tog en stund det med men så jäkla skönt när det det fräsch överallt nu :)

Snart kommer iallafall älskling hem från jobbet, blir nog mys hela kvällen ♥

 


Onsdag

Idag gick jag upp vid 9, kändes tidigt men skönt. Åt några mackor och la mig i soffan och kollade på Gossip Girl på kanal5play. Men nu är jag klar med de två avsnitten som jag missade så ska jag väl gå och slänga kartonger, kanskte panta också..

 

På måndag börjar sommarjobbet, hoppas att det blir lika bra människor att jobba med som förra året :)

Nej nu ska jag göra något vettigt..

 


maxi

Vet inte vad det är med mig idag, har känt mig jätte stressad enda sedan jag klev upp ur sängen i morse  vid halv 10. Då började jag med att plocka och hålla på lite iallafall, så nu ser det någoluna okej ut. Sen frågade jag mamma om hon kunde köra mig till maxi eftersom det behövde handlas massa hem hit, och det kunde hon såklart :) Pappa följde med också, sen där inne köpte det jag skulle och vi 3 plockade ihop varsin sallad ocj gick upp hit sen när vi kom till Pålsboda och åt :) Lite mysigt!

 

Nu ska jag ta tag i att dammsuga, imorn ska jag torka golven, damma och slänga massa kartonger, och på torsdag blir det att tvätta hela dagen..!

 


!

Nu var det länge sen, Sweden rock var för jävla skoj tillsammans med massa människor! Dock var jag så jädra trött på killar ett tag så jag inte visste var jag skulle ta vägen, Dajje och Bjuren var ganska jobbiga haha.. :P

Det spöregnade på onsdagen när vi kollade på Hardcore Superstar, så allt var dyngsurt sen men det var så jäkla bra! :D Annars var det bara fint väder, lite regn på nätterna men det spelade ju ingen roll. Sen någon dag så blåste det så mycket att de två partytältet som dom från Kumla hade med sig blåste sönder..

 

 

Idag har det vart skolavslutning, asgod tårta fick vi! Efter det åkte jag till Elgiganten för att bestämma mig om Iphone eller Arc. Och har nog bestämt mig för en Arc, säljaren rekomenderade den med så! Får se om det blir i Juni eller Juli som det blir att köpa den..

 

du och jag!♥


Hejdå

Imorgon åker vi till Sweden Rock, jag kanske inte överlever, så säger hejdå nu!

 

Är så nervös så att jag skulle kunna spy.. Min väska är HELT fullpackad, men vi ska ju vara där enda tills söndag så är väl inte så konstigt..

Bild från tidigare idag

 


Fredag?

Jaha, då är det fredag. Känns verkligen inte som det, vet inte vilken dag det känns som.
Soligt som fan ute iallafall, skulle gå ner till Karina och lägga mig och sola med fastnade inomhus(!) pratandes med Sara, är trevligt det med. Prata igenom lite saker som jag inte pratar med någon annan om, knappt henne heller. Vet inte vad som hänt med mig, har blivit väldigt bra på att stänga inne saker, vilket inte är så bra..

 

Igår var vi bara hemma, eller jag åkte till Maxi och lidl en sväng med Ida bara för att komma ut lite. Annars låg jag och Crom och kollade på tv och slockande..

 

Och idag blir det att gå upp till fotbollen med Ida, kanske dricka lite..

 


-

 

 


ahah

Kanske skulle ta och blogga lite.
Sitter i skolan nu, sista skoldagen för mig i tvåan!
Känns skönt men jag är lite nervös ändå haha, vet inte varför..

Sitter och kollar på lite tatueringsbilder, är så sugen på en men inte direkt så hög prioritet på det nu :) 

Lämnade in lite grejer förut, böcker och sånt och får höra att Jenny inte är här idag och Bengt hade ingen aning om det provet som jag ska göra, Duktig skola man har...

Är klar med allt iallafall och har fått bra betyg i allt som jag är nöjd med!


RSS 2.0