SOMMAR

nästa sommar kommer bli så jäkla guld när man slipper smyga in i öltält eller bara få stå utanför och kolla, kunna dra in till stan på en lunch och ta en öl till där på uteserveringen och så..

Enda som blev lite jobbigt är att dom ändrade våran student till den 8e Juni istället för 15e, och då den 8e är ju Sweden Rock.. :s Lite kluven när det gäller det där, studenten tar man ju bara en gång så.. Tycker nog mest synd om Christian.

Men vi får väl hitta på något annat skoj under sommaren istället, men när man kollar på bilderna från förra året och vet hur jävla kul man hade så känns det jävligt surt!

 

hahaha

 

fan...

:(

¨

 


Lovisaaa

Bakfuller blev man inte igår, skönt det!

Blev tidig hemgång, och jag och Christian fick även sovsällskap, av Dajje haha! Men det blev varmt och mysigt

Sen igår blev det att mysa lite på dagen och sen iväg och kolla innebandy, elle Christian spelade den första och sen åkte vi till Mellringe och kollade den andra.

 

Lördagen då?

Jo vi var hos Sanna och sen drog vi till Emil och där hann vi bara vara i två timmar och ha kul innan alla skulle åka hem och bäst var väl det kanske..

 

Idag ska jag nog städa, eller iallafall börja lite och komma igång, plocka undan och göra det fint så blir det dammsugning, torkning av golv, dammning och slänga kartonger och panta, förhoppningsvis idag!

Sen sätta mig med körkortsboken igen och dra igenom den

Måste fixa körkortet direkt, mindre än två måndader kvar nu!!!


Och imorgon har jag bokat tid för en nagelbitarbehandling, hoppas att det blir bra :)


just stay stong, remember that

Vill.jobba.

Men idag ska jag dränka mina sorger i att vara en fattig jävla student och jag måste vänta till mars innan jag får jobb i massa alkohol. Har inte druckit på två helger så nu är det fan dags!!!

Till Sanna för förfest sen vet vi inte riktigt, just nu håller jag på och funderar vad man ska klä på sig.. Hinner inte åka till marieberg men blir nog maxi för att köpa lösnaglar iallafall, känner sig så mycket fräschare med naglar! Även fast jag nästan slutat bita på mina nu så 8 av naglarna är långa! Men ska nog inte göra om förra fotbollsavlutningen som jag knappt kunde stå efter och minns inte ett skit.. Borde kanske försöka att få i mig något att äta också men finns ju ingenting och vill inte laga mat och har inga pengar så.. Får ta en macka sen, de får nog räcka :)

 

 

Blir kanske bild på en väldigt bakfull lovisa imorn ;)

 

 

 


Hey

Så tråkigt med sista praktikdagen idag.. Amela sa att hon skulle sakna mig jätte mycket och att jag inte kunde ha gjort ett bättre jobb :) Så pratade vi även lite mer om jobb och hon säger att det är mig hon kommer ringa och jag säger att hon kan räkna med mig!
Fick höra senare att de andra som jobbade idag hade tagit en snack med henne om att jag skulle vara en perfekt extrajobbare, eftersom dom tycker att jag borde få jobba redan nu så får se hur det blir.. :) Efter julen är jag nästan garanterad jobb iallafall så det är perfekt!!
Christian kom och hämtade mig och vi gick in på Willys och handlade, har gjort egengjordpizza och ätit nu, gott :) Så nu ska det bli soffmys♥
Imorn är det party som gäller, jag, Sanna och Josefin, kan inte sluta dåligt ;D

Sjukling

Snorar och hostar, fasen det känns inte bra någonstans men jag har åtminstonde ingen feber :)

Praktiken gick som vanligt bra och imorn ska jag till Sveas först och köpa något gott till dem eftersom Sandra och Sara inte jobbar på fredag så kommer inte hinna träffa dom mer..

Kommer förhoppningsvis mycket folk imorn, var väldigt lugnt idag vilket är lite tråkigt! Amela berättade också att jag skulle få ett par skor uppmot 400 kr för att dom trivts så bra med mig :D

 

Men nu ska jag kolla på Grey's, Christian är inne hos Dajje och kollar på Milan :)


Love

Nästan älskar livet just nu alltså när allt går så jävla BRA!

Pratade med Amela, butikschefen, lite mer ordentligt om jobb idag och jag kommer att få hoppa in några helger, ingenting bestämt ännu men det är mig hon kommer ringa eftersom jag kan allt och alla gillar mig så mycket! Amela hade tydligen stått och pratat ännu mer gott om mig i morse innan jag kom berättade Sandra och alla säger att dom kommer sakna att ha mig där varje dag när dom kommer.. :(

Sen ska jag inte avslöja något mer om jobb här i bloggen för det har ingen riktigt med att göra än faktiskt ;)

Efter jobbet idag åkte jag till Marieberg och köpte två böcker och ett Grattiskort till Lucaz som fyller på Fredag och Christian köpte en Milantröja åt honom i Milano som vi ska skicka till honom, han kommer bli så glad!

Nu sitter jag och ska äta en apelsin och väntar på Christian♥


When it all comes together again

Har vart och solat nu och faaaan vad skönt det var idag igen!

Nu ska jag dricka Cola och äta en sallad som jag plockat ihop och vänta på att Älskling kommer hem från innebandyn men det tar ju ett tag till :(

Och jag kommer med all säkerhet att somna för jag är så jäkla trött och behöver ju vara pigg på praktiken imorn, helt sjukt vad jag kommer sakna det,bara en vecka kvar nu..

 

trött och sliten lovisa


FMhelg i Hjortkvarn!

Igår satt jag HELA dagen med Christian och Jocke och "kollade" på när dom spelade FM12 haha.. Sanna skulle egentligen ha kommit men hon hade blivit sjuk så jag fick roa mig själv :) Tur att Weheartit finns när man får sådär överjävligt tråkigt och gå in och kolla bilder på texter, tatueringar eller snygga människor, vad man nu vill :) Senare på kvällen kom även Dajje, Micke och Robban men dom somnade skapligt snabbt vill jag lova haha!

Sen började jag Christian och Jocke mixtra med våra facebookar så ingenting står rätt till där nu tror jag? haha
Kollade även på massa snygga tjejer och det är inte bra för självförtroendet men FY Lovisa, inga sådana tankar..

Sen idag har dom spelar hela dagen fram tills nu från 12 eller något, men nu har de åkt i väg för att spela innebandy och jag skulle egentligen ha hängt med men ska dra och sola istället och före eller efter den ta en sväng till Maxi och handla lite nödvändigheter, mjölk, bröd, ägg och en mascara tror jag får slinka med ner i korgen!

Men hejdå!


n

 


what do you want me to say?

Helt sjukt vad mycket gladare man känner sig efter en dag som vart på praktiken och umgåtts med ett sjukt härligt gäng med tjejer och prata med kunder och stå i kassan! Var ingen praktik idag för mig nämligen, hade riskettan på trafikskolan och fick vara ledig resten av dagen då. Skulle komma in massor med nya skor idag som det just nu är slut på storlekarna på, bad Jessica lägga undan ett par åt mig :) La undan ett par svarta igår men sko köpa bruna med och så hoppas jag på att denna snygga kom in idag med!

 

 

 


och nu behöver jag duscha egentligen, har skjutit upp det hela dagen så dags att ta tag i det nu, spraya in mig med bus också, sprayen jag köpte var riktigt bra! 


*


falling to pieces

Har lagat mat och det blev faktiskt gott. Har även färgat håret och nu är det någelunda bra men ska bara bestämma mig för var i Örebro jag ska gå till frisörn och färga håret, eller Salong Family, Nikita Hair eller Bellbox på Marieberg?

 

Ångest för det där, har ju egentligen inte råd men tar mig råd till det tror jag..

Christian åkte iväg på innebandy förut så jag åkte och solade och sen nu ska jag duscha och spraya in mig med bus..

Fick även ett samtal efter jag solat från folktandvården som undrade fall jag kunde komma imorn kl 08.05 istället för den andra november och dum som man är säger man ja.. Blev så paff att dom ringer kl 7 en kväll!

 

Var skönt att få träffa Christian igår iallafall, och jag ska då aldrig släppa iväg han och Dajje utan mig!





Milangirls!

Fick lite presenter av Christian igår :D

Halsduken på bilden, assnygg!

Och lite underklader ;]

snäll älsklingen är♥


Är hemma från praktiken idag, blev hemskickad igår för att jag inte såg ut att må alls bra, och dom tyckte att jag behövde ta en vilo dag så jag ringde Amela idag och pratade med henne och sa att jag skulle ligga i soffan hela dagen och krya på mig :] Men jag ska till Hallsberg nu och sen till Maxi och handla lite, ska laga spagetti och köttfärssås sen, och göra matlåda.. Aldrig gjort förut så jag kommer säkert göra för lite eller nåt..

Och mitt öga är fortfarande svullet, syns på bilden, är jäkligt röd i det fortfarande också..

 

 

 


fuck

okej, håret blev LITE ljusare.. Men ska köpa en Viva blond som jag köpte sist jag höll på och experimenterade så förhoppningsvis får jag tillbaka min "vanliga" blond, även fast jag skulle vilja vara guldblond med ljusa slingor i..

 

såhär

 

 

skitsamma med hår, allt som räknas nu är att om endast några timmar kommer min älskling hem, saknar honom så otroligt mycket och det ska bli så underbart att få hålla om han igen och känna hans kropp mot min, åh♥♥


hårfärg?

mitt öga är svullet för jag hade en lins bakom ögat jag fick pilla ut förut och det tog en jäkla tid..

 

ja vad har jag nu för hårfärg??

Färgade Ljusgylleneaskblond och de blev rött/ljusbrunt med lite blonda slingor i, Angie gillade de, mamma gillade och dom på praktiken men gör jag de? nja.. Ska slänga i en ljusblond snart..

Är ju hemma i Pålsboda igen för inatt kommer älskling hem!!!!

Nu har jag städat och så,som sagt slänga i hårfärgen  nu

uppdaterar senare med vad de blev..


love u, C

Färgar håret! Champangeblond ska jag köra på nu igen, trivdes ju så bra med förut! Färgade håret pärlblond i tordags och det blev ingen succé riktigt, haha Christian kallade det grått och mamma säger att jag var grå/grön och det låter ju väldigt snyggt! Nejmen hoppas detta blir bra!

Idag ska jag och pappa fixa lite med Christians bil sen ska jag låna den till Kumla för att träna på att backa runt gatuhörn.. Fick ju göra det i tisdags på körlektionen eftersom man får göra det på uppkörningen och jag var sämst första gången jag pröva men andra gick det bättre :) Men med mamma och pappas bil är det mycket lättare att backa tydligen eftersom det är en kombi, så tycker det var bättre att låna älsklings bil och pröva med!

Troligen till Marieberg och hitta en stor gosig halsduk också!

 

Imorgon kommer min älskade SAKNADE älskling hem!!♥♥


update:

BLEV GRÅ IGEN!!

nej nu jävlar har jag bestämt mig för att skippa en körlektion och färga håret hos frisör denna månad. 

 

update igen:

fick panik, mamma hade en BLONDERING hemma och jag har lovat mig själv att aldrig utsätta mitt hår för det igen men jag kunde inte stå ut men att vara KNALLGRÅ i precis hela håret så slängde i blonderingen....

Nu är jag iallafall ljus i håret, det är pyttelite gult men jag sätter på mig mössan och drar till maxi och köper lite hårfärger! lossnade en del hår men det har inte blivit kortare som jävla tur var..



never fucking good enough for you!!

vill att smsen ska leveras till christian nu och att det ska bli måndag:(

 

körde till citygross förut och sen hem igen igenom stan, gick hur bra som helst om man räknar bort alla sölisar.. pinsamt måste de vart för dem att bli omkörd av en bil med övningskör skylt på.. HAH


myser


jag försöker men jag förlorar varje gång

Måste sysselsätta mig med någonting, jag blir så rastlös när jag är själv och inte har något att göra.. men duschen får det väl bli och sen göra sig i ordning och ta en liten sväng till CityGross med mamma och kolla in vad den affären har att erbjuda! Kändes onödigt att byta däck redan nu!

klockan är ingenting och jag vet inte var jag ska ta vägen, har svinigt tråkigt och har bara en 500lapp att handla för och jag vill ju gå på marieberg och en sån räcker ju inte långt där.. Var tvungen att tanka bilen igår så kortet är -400 nu också..



Får inte tag i Milanoälsklingen heller, varken han eller Dajje så är nog något fel med mobilerna :/ eller så har det hänt något, hemska tanke!!!
Men det är bara att stå ut, måndag natt kommer han hem igen och oj vad pussar han ska få!
och vad han kommer jävlas med mig när han inte gjort det på flera dagar hah.. :):(


trötttis

Myser lite hos mamma och pappa nu, tacos sen chips och dipp :)
praktiken gick utmärkt idag med, jag börjar klara av att ta returer och sådant, dessutom sålt massa inpregneringsspray och sånt idag!! Merförsäljning!!

Saknar min älskling..

Hämtade Christians bil påväg hem från jobbet också, ska byta däck och putsa upp den imorn :)
Marieberg blir de nog en sväng också!


Ledsen och glad?

Inte vart här på länge, inte haft tid.
Men Skopunkten är underbart och igår pratade Amela, butikchefen, med mig att jag var hur duktig som helst och att jag skulle fortsätta så, så skulle det finnas chans att jag skulle få hoppa in extra och jobba ibland! Sen igår fick jag stå i kassan hela dagen vilket gick utmärkt och de andra som jobbar där är tydligen fascinerade av hur snabbt jag lär mig haha!

men idag åker min KÄRA Christian till Milano med Jocke, Kid och Dajje :( Såklart hur roligt som helst för dem och jag är glad för deras skull men jobbigt att vara utan varandra tycker båda två såklart.. Men han kommer hem på måndag kväll så inte allt för länge kvar försöker jag intala mig.. :) ♥

Praktik

Älskar Skopunkten!

Idag har jag fått stå i kassan dessutom, men det är lika kul att gå och hjälpa kunder med storlekar och rekommendera vilka skor som skulle passa och vad hon/han ska ha dem till oså:) Helt sjukt att det inte ens gått en vecka än och jag känner mig redan hur bekväm som helst med människorna och butiken!

Och det gör mig faktiskt ingenting alls att jag jobbar 10-19 och kommer hem sent och är trött!

 

Nu ska jag klä på mig mjukisbyxor och diska, sen lägga mig i soffan och dö lite :) '

 


..

Måste berätta direkt..

Åkte till Hallsberg med mamma och skulle handla lite för en stund sen, sen på hemvägen så sa jag till henne att åka in till höger där det står skogaholm innan man kommer upp till macken från hallsbergsvägen, för lite omväxling tänkte jag så hon gjorde det och sen när vi kommer en bit in på den vägen så ligger det ett stort träd som blåst ner över hela vägen så vi inte kommer förbi så mamma ska vända bilen på vägen och när vi nästan var runt så blir det för mycket back så vi hamnar ner FAST i ett dike ... :o :s

jag fick panik men ringde Karina direkt för att se fall hon och Berra kunde dra upp oss men Berra var inte hemma så ring Mats sa jag då så hon skulle göra det och dom skulle komma och medans vi väntade fick jag för mig att försöka putta upp bilen medans mamma gasade och jag klarade av det!!!!


Så ringde Karina direkt och sa att det löste sig :') 

Usch, jag har faktiskt aldrig vart med om något liknande och detta var ju inte allvarligt, men omskakande..

Nu är jag iallafall hos Älskling och väntar på att han ska komma hem♥♥♥



what is happening?

Could you maybe just hold my hand and tell me that everything is forever?





Helgeen

Dags att blogga kanske, men har hänt så jäkla mycket!
I fredags jävlar blev det PARTY! :) Hos Dajje! Och jag fick städa hans lägenhet både innan och dagen efter.. Är man snäll så är man.. Hade iallafall kul som fasen den kvällen tillsammans med Angie som kom och festade ihop med oss :) Sen vid halv 6 på morgonen eller något åkte jag hem till Angie och sov hos henne, mys!

På lördagskvällen vid 7 fick jag reda på att Christian och Rikard hade planerat en biokväll tillsammans med mig och Josefin så då blev det åka in till stan och äta på Wobbler först och sen kolla på bio, Crazy Stupid Love :)
Underbar pojkvän man har

På söndagen blev den innebandy kollade hela dagen ungefär, från 4 till 9 haha,var riktigt trött på slutet där!
Och igår var det praktik på Skopunken och det gick hur bra som helst och var roligt :)
Idag skulle jag få stå i kassan men jag fick springa upp i natt och spy 2 gånger.. Ingen lust att gå till praktiken idag ifall de skulle bli något mer..

Men nya tag imorgon!


RSS 2.0