31 Augusti,

Borde vara utvilad nu men inte det inte..

Gick och la oss runt halv 9 igår och gick upp nu idag halv 6 men jag var svintrött men bara att gå upp och duscha

känner mig konstig idag, nere på något sätt. bäst att fundera ut varför även fast det är svårt men det kanske passar just idag att vara sån. ska skriva en uppsats på Svenska C idag om "rött och svart", jag tror jag ska skriva om kärlek och svartsjuka eller kärlek och sorg men det löser sig.

Vet inte vad vi har mer för lektioner idag förutom induviduellt val sista lektionen och det är där jag har svenska C.. eller jo föresten, tror jag hörde något om att vi skulle ha projekt...

 

Och så jävla löjligt att jag redan börjat räkna ner tills jag blir 18..

 


.

Trött som fasen och ändå hade jag sovmorgon i morse..
Haft en lektion med naturkunskap och det var inte den roligaste lektionen kan jag lova.. Ska iallafall ha religion och Engelska B nu på eftermiddagen! Känner mig stressad över skolan redan, måste prata med den störda matteläraren om mitt betyg och försöka fixa det på något jävla sätt, vilket känns väldigt långt bort för mig att klara eftersom jag är så jäkla trögfattad...

aja.. Slutar runt 3 idag och då kanske det blir stan igen med Angie för att gå in på vågen där modelljakten är och kolla lite :D
Ska försöka att åka och sola ikväll med pappa för mamma är sjuk :/


29 Augusti - Skola

Måndag och skola idag, började med induviduellt val och då har jag Svenska C, fick reda på lite betygskriterier och sånt och jag ska satsa på MVG har jag bestämt mig för.. Efter svenskan var det dags religon men fick ledigt av Anette för att åka till Hallsberg och LPT Reklam för att ha möte med Kricke om mitt och Angies projekt och det mötet gick utmärkt kan jag bara säga :) Efter det åkte jag och Angie in till stan för lite välbehövligt käk på La Baguette, fasan vad gott det är!
Nu har jag städat lite grann, ska diska ikväll och nu ska jag sätta på tvn och ta mig en tupplur, behöver sova ikapp  från denna hårda helg, känner mig riktigt sliten...

Leksandskryssningen!

Kan säga att leksandskryssningen var för jävla kul och den ena var nog fullare än den andra haha! Jag lyckades ramla ner från sängen och har gjort något med mina revben eller nåt, har ont så inåt helvete..

Men igår blev det att fortstätta dricka på bussen hem och när vi kom hem, men jag var så jävla bakfull så mådde mest illa!

Och nu sitter jag, Christian och Dajje och försöker få i oss lite alkohol för att komma igång men den går segt, men sen ska vi iallafall till Hardemo för 90 års kalas!

hejdå!

Är uppklädd med klänning idag med!


Onsdag!

Idag har det bara vart projektsarbete i skolan, vilket är så jävla stressande.. Gått två dagar i skolan och känner mig redan stressad och då har dom vanliga ämnena inte kommit igång än..

Men nu är jag ledig tordag och fredag för vi drar ju på Leksandsbåten imorrn! :D

Ska sova hos Ida inatt och göra oss i ordning tillsammans imorgon, klänning ska vi ha men matchtröja över! Är så jäkla taggad med har helt ont i magen för att jag är nervös också.. Riktigt ordentligt nervös till och med..

Måste väl upp tidigt imorn och raka benen också, och min väska är faktiskt inte alls mycket packad i, fattas bara svarta jeansen nu så är det fixat :)

Nej nu vill jag bara att älskling ska komma hem så jag kan pussa på honom♥

 


jaha..

Vad ska man säga nu då?

Kubben i lördags, efter så blev det kubbfest hos Jocke och man blev lite sådär jävla full igen.. Dock har jag inte så mycket minnesförlust och det känns inte bra någonstans haha! Men blev tidig hemgång med Älskling iallafall och igår gjorde vi inte mycket eftersom både var ganska bakfulla.. Men orkade iallafall fixa i ordning tacos tillsammans på kvällen och mös :) 

 

Idag har jag och Ida vart till gymmet, jag fixade gymkort och vi tränade ett tag och det kändes riktigt bra :) Imorgon börjar ju skolan så ska bli intressant att se hur det blir och hoppas att sista året går snabbt..

 

Och på torsdag är det LEKSANDSKRYSSNINGEN!! Blir kul imorn i skolan och gå och be om ledighetslapp direkt haha!


I'm okay, just tired - biggest lie ever..

Har precis slängt i mina svarta jeans tvättmaskinen, eftersom man inte ska tvätta stretchjeans med sköljmedel eller torktumla dem så kom jag på att det passade att slänga i dem nu..

Ska hoppa in i duschen nu och raka benen oså, lägga i inpackning i mitt stackars hår också.. När jag tog bort löshåret för väldigt länge sen nu (?) så var mitt hår så jäkla fint, mjukt och inte ett dugg slitet och nu efter jag färgade den den där jävla askblonda och var tvungen att färga bort den med massor av olika blonda så är mitt hår slitet och jag trivs inte ett dugg i det.. Fattar inte hur jag kunde färga platinablond jämt förut..


Marieberg

Blev marieberg igår med mamma, pappa och Lucaz, Lucaz skulle ha nya jeans och någon tröja. Men jag tänkte ju såklart kolla lite åt mig med. Men efter vi köpt Lucaz saker så ringde Mattias och då skulle vi bli bjudna på Kinamat av Anna :) Efter vi ätit gick jag, mamma och Anna runt och kollade lite, bara på övervåningen dock.. Men jag köpte en svinsnygg skjorta åt min älskade pojkvän♥, en plånbok, en kuvertväska, almenacka och två stiftpennor till skolan :)
Idag är det tvättdag, men som tur var det inte så mycket tvätt! Cromis kommer hem vid efter 12 och då ska vi väl käka och ta oss iväg till bolaget. Mamma och pappa ska till marieberg idag igen och lämna Lucaz till Niklas! Hade ju vart trevligt att träffa Niklas en sväng men får se hur det blir med det :)

Jag är så kär






Örebro

Igår åkte jag till mamma och pappa för att sova där, Älskis kom efter jobbet och umgicks också :)

Idag körde jag in till stan och igenom stan till Wadköping för att gå till stadsparken och stora holmen med Lucaz, det var riktigt mysigt och kul.

Nu sitter jag i Pålsboda och väntar på att älskis ska komma hem från träningen, jag är myssugen.. :)

 


Skogsröjet!

Hade riktigt jävla kul igår!

Nog var jag ganska full ett tag men det gick över haha ena mitt ben blev helt konstigt så jag knappt kunde gå så det såg ut som om jag var kalaspackad..

 

 


SKOGSRÖJET

Nu drar vi mot Rejmyre och skogsröjet, jag har färgat håret två gånger nu på morgonen, först pärlblond och sen extra ljusblond och nu är jag mörkblond/grå?..

Men efter ett par öl i kroppen bryr jag mig nog inte så!

Håret syns inte så bra men det ser förjävligt ut


wie

Kan berätta att jag var så dum att jag köpte en ny hårfärg igår en som jag trodde skulle vara lite mörkade blond, "askblond", men icke. Jag blev grå i skallen, eller inte grå heller utan någon konstig färg som inte finns.. Såg förjävligt ut iallafall,  men nu sitter jag med en pärlblond i håret som jag var till maxi och köpte nu imorse för hade ingen lust att se ut som ett fån på skogsröjet..

Fredag, Skogsröjet

Skönt med fredag, är dock bara en vecka kvar drygt innan skolan börjar igen...

Men idag har vi vart till Kumla och käkat på Aramis och sen till bolaget och Maxi efter det.

Skogsröjet börjar ju idag också men vi ska åka dit imorrn för Cromis ska spela match i Mullhyttan idag! Och så ringde Kid och berättade att vi inte behöver sova kvar i Rejmyre, utan att Jimbo skjutsar hem oss på natten imorn, skönt!

 

Nu ska jag fixa mig lite och i brist på saker att göra åka ut och övningssköra med mamma:)

Kan även passa på att jag har beställt dessa godingar!!!


Zhob SEK 399, Nelly Shoes - NELLY.COM

dreams

Kan börja med att säga att min mobil fungerar igen, måste vara en riktig supermobil eftersom den redan vart i toaletten en gång också och fungerade efter det!
Men iallafall, i måndags åkte jag hem till mamma och pappa eftersom att Lucaz var där :) Sen senare den kvällen så kom Cromis och sov med mig  :}
tisdagen körde jag från Glottra in till stan för jag och Lucaz skulle gå på bio, Bilar 2 3D, den var rätt kul och spännande faktiskt haha.  Men efter det så körde jag till marieberg för Lucaz skulle köpa leksak.. Sen åkte jag med hem till mamma och pappa och sov.

Igår spelade jag mest, Ty the tasmanian tiger, blev även en sväng till vårdcentralen och få penecillin igen..... jag borde väl vara immun mot det..
Men på kvällen kom älskling Cromis och hämtade mig för att sova i Pålsboda igen, kändes skönt :) Bara att jag alltid drömmer sådana konstiga "mardrömmar" här.. Såna drömmar som man kommer ihåg och blir att må dåligt över och helst inte vill prata om..
Men nu håller jag iallafall på att tvättar, hade glömt bort det så ska ringa till mamma och säga att jag inte kan komma hem över dagen idag.
Föresten är jag sugen på denna, på samma ställe fast mindre..

....

älskar mitt liv just nu, verkligen.. var hos karlsson igår en sväng och badade lite, sen fick jag så jävla ont i ögonen pga linserna av klorvattnet så jag gick upp och tog på mig kläderna och skulle gå hem, då får D för sig att jag ska fortsätta bada så han slänger i mig i badtunnan, med skor, jeans, tröja och skinnjacka och i skinnjackan låg ju min mobil så nu fungerar inte den.
och har vart irriterad hela morgonen så gav fan i att följa med ner till manuel så nu ska jag ta en dusch och funderar på om jag ska orka laga någon mat eller skippa det, tror fan jag skippar det.
hejdå

full ikväll?

dricker idag igen, kanske ska bli lika full som i lördags och inte kan prata??


falling apart

Göteborg var underbart med Christian, orkar inte skriva om det nu men det var bara hur underbart och bäst som helst.
Sitter och väntar på han och Pierre nu, ska dricka lite ikväll. Och jag har ångest för att jag inte är 18.. Hade vart en perfekt dag för att dra till en uteservering, men har tankar på att pröva ändå, blir jag tagen så blir jag väl..

RSS 2.0