Ny mobil!

Fick tillgodokvitto på förra mobilen så köpte en ny idag, en nokia denna gång. Med lite touch, den duger tills juli när det blir att köpa en Iphone 4 eller en Sony Ericsson Arc..


Maj 30, 2011

Nej nu orkar jag inte plugga mer, blir så jävla trött i huvudet och så är det ju totalt ointressant enligt mig..

Så just nu ligger jag i soffan med datorn och kollar på lite bilder på wehearit, i brist på annat att göra. Har plockat undan lite och diskat så!

 

 


Måndag.

Sitter och skriver ett EU-arbete i samhällen. Inte det roligaste och ännu värre är att VG frågan var as jobbig men jag måste göra den för samhäll har jag bestämt att jag ska få MVG i och jag är på god väg.. Men kursen avslutas ju nu till sommaren och efter idag är det bara två skoldagar kvar för mig!

Efter som att om precis en vecka ska vi ner till Sweden Rock! Haha jag är så jäkla nervös och jag kommer packa med mig så mycket kläder som jag inte kommer att använda!

 

Dessutom är jag sjuk, har 38,5 i feber och är trött i kroppen, roligt som fan.. Snorig som bara den också så snyter mig hela tiden och så har jag börjat hosta också.. haha oj vad det är synd om mig kommer min kära pojkvän säga sen när han läser detta.. :P

Men nu ska jag fortsätta skriva om EU..

 

Hejdå

 

Du är bäst!


full

Var nog förjävla full igår alltså.. Har sjukaste minnesluckan från att jag gick från Pierre där jag var tillsammans med Nea o Natha för att gå hem och hämta öl tydligen tills att Crom hittar mig däckad här hemma.. :S Sen vet jag inte vad som hände men glömde iallafall mina nycklar och mobil hemma då och går tillbaka hit med Jimbo och Ted.

Jimbo rycker bort brevinkastet och jag tar in min arm och öppnar dörren, men fastnar och då fick han ta tag i mig och sen sats för att få ut mig därifrån.. Skapligt ont i armen idag..

 

Har även ont i näsan så det känns som om jag blivit slagen eller nåt..

 

Nu har jag fortfarande inte ätit något idag och börjar att må skit... Måste vara nykter idag för imorn blir det till Glanshammar för att träffa lite släkt så borde väl kanske vara pigg då...

 


..


..

Dricker lite öl och ska bli full igen.


Fredag....

Första gången på länge jag gått en hel vecka i skolan, känns bra.. Har precis gjort ett inköp och varuhanteringsprov också, det gick galant och då säkrade jag mitt MVG i den kursen. Känns också förjävla bra!

Och efter idag har jag verkligen bara 3 skoldagar kvar av 2an.


Idag har den jävla parken dagen kommit, längtar så jävla mycket till ikväll alltså!!
Även fast det bara är några timmar så känns det förjävla jobbigt.. 



åh..

Kollat runt på lite jobb nu också, finns några stycken som jag skulle söka men kommer ju på sen att jag har mitt CV och personliga brev på skoldatorn, skapligt irriterande...

 

Och på fredag är det parken här i Pålsboda. Så jävla UNDERBART att man inte är 18...... Men ska supa mig full tillsammans med Steffie och sörja att vi fyller sent! Måste ju vara nykter på lördag, vilket säkert kommer gå jätte bra..


Naglar!

Idag var jag och fixade naglarna på Nailfashion :) var även där jag fixade håret första gången.

Jag tycker att de blev skitsnyggt med tanke på att mina pekfingrar var totalt nedbitna, och jag ville inte ha långa naglar, bara att det såg fräsch öch snyggt ut :)

 


Redovisningar och servering..

Jaha.. Har vart en riktig pissdag i skolan, har faktiskt mest bara suttit.. Lämnade iallafall in massa till Annbritt så jag har bara två uppgifter kvar sen är jag klar med det jäkla häftet. Dags att koncentera sig på näthandel B istället, har ett tjockt häfte där med med massa uppgifter som ska vara klara på fredag.

Roligt liv man haft dom senaste dagarna..

Och nu ska jag snart redovisa min Powerpoint om serien Zits. Sen redovisning om Anorexia direkt efter. Jag blir alltid som en jävla tomat i ansiktet även fast jag inte alls tycker det är speciellt farligt att redovisa, jag skäms absolut ingenting eller något sånt.. Åh blir galen på det..

Sen SERVERING, två stycken prov och sen är det serveringskväll, riktigt jippie på det kan jag lova...


nu ska jag gå och bli lite tomatface, hejdååå


-

Confident is the key.
Somtimes, you need to look you're confident, even when you're not


Måndag!

Idag har jag varit i skolan, gjorde engelska nationella och fick VG, fick även det på hörövningen så :)

Skaplig skillnad i trötthet från att man skulle ha druckit på lördagen och gått och lagt sig sent också så. Är pigg idag och vet inte när jag var det senast :)

Slutade iallafall 11:40 så då åkte jag till marieberg med mamma för att kolla upp studentpresent åt Sabina, men det fanns ingenting.. Bara typ sådant som man hänger runt halsen på själva studenten.. Jaja, ska prata med Mattias och se vad han säger.

 

När jag kom hem färgade jag håret, var riktigt osäker på färgen att det skulle bli för mörk eller för konstig så var lite nervös.. Och färgen blev inget bra heller, det är varken ljus eller mörk, känns lite gråaktig.. Blir att köpa ny färg igen i veckan troligen ifall denna nyans inte lägger sig lite.

Nu sitter jag och jobbar i Info och layout häftet, har kommit ganska långt så det känns skönt som fasen :)

Min älskling kommer hem runt 6♥

 

hejdååå


Maj 22, 2011

Har inte skrivit på ett tag men finns inte så mycket att skriva.

I fredags var vi lite överallt, gick hem vid 6 eller något på morgonen, inte speciellt full, haha vad har hänt med mig?Sen igår vad jag och älskling bara hemma och kollade på tv och senare en film, och det var myspys som bara den:) Känns lite konstigt att inte må dåligt idag men riktigt skönt. Blir nog samma för mig nästa helg också för på söndagen ska jag följa med min käre bror Mattias till Glanshammar för lite studentfirande av Sabina - min syssling, som jag däremot inte träffat på 8 år så det ska ju bli riktigt kul :) men inte så trevligt om jag är bakfull haha.. Men får se hur det går med den saken :)

 

Idag har vi vart med Dajje till marieberg en liten sväng, blev bara in på Intersport men det räckte för han och älskling.. :P

 

Nu ska jag byta om och sen plugga..

 


Gröna Lund

Ja igår åkte jag till Gröna Lund med klassen och lite holländare!4

 

I början tyckte jag att det var tråkigt där men blev bättre sen, Extreme var nog det hemskaste men roligaste jag någonsin åkt! Och Insane var inte alls farlig.

Och precis när vi kom till Stockholm fick vi se Filip och Fredrik inne på Centralen:D

 


Dagen

Har inte vart någon bra tisdag direkt, börjar dagen med att gå till vårdcentralen för prover - svimmade nästan när sjuksköterskan tog blodprovet i armen, även fast jag låg ner och även fast det bara var ett smalt rör till att dom skulle kolla min sänka.. Det kändes inte så bra. Och har inte mått bra på hela dagen, ont i huvudet och magen. Det kanske har med detta pissväder att göra eller något.. Men var i skolan iallafall en stund, och nu ska jag göra klart inköp och varuhanteringen..

 

Och jag har precis har jag kollat på filmen som Ida skrev om på sin blogg "Älska mig" och fy tusan vilken jäkla film! Alla borde se den, jag grät precis som henne igenom mig hela filmen typ, skaplig huvudvärk nu alltså..

 

Men imorgon blir det Stockholm, ska bli så kul :)

Köpte förövrigt en ny mascara igår, "Lash Arcitect 4D" eller vad den heter, och det sög ju inte lite heller... Blev smulig direkt, fan är så trött på jäkla smink...

 


Plugga vidare?

Jag funderar faktiskt väldigt mycket på att plugga vidare efter gymnasiet, har suttit och kollat rätt länge på olika utbildningar men har jag nog faktiskt fastnat för utbildningen Marknadsinriktad företagssäljare på Affärshögskolan, som finns i Örebro och det är ju perfekt :)

 

Är visserligen 1 år kvar tills jag ska ta studenten men är väl dags att kolla på lite utbildningar redan nu, men vet inte om jag orkar plugga vidare direkt efter gymnasiet men det är väl egentligen bäst annars kommer man säkert aldrig orka komma igång!

Mycket att tänka på..


Lördag

Igår cyklade vi ut till Björn för att dricka. Jag är inte så  bra på att cykla, men ändå:) Vi satt inne i deras uthus, typ jag Crom, Dajje, Olle och Linus och sen helt plötsligt var alla borta hahah.

Så vi cyklade hem och vi förutom Linus satte oss här, Dajje somnade och Olle ritade på honom och sen var klockan nästan halv 7 så då gick vi och la oss!

 

Idag åkte Crom till Örebro och jag, dajje och olle låg och kollade på tv tillsammans innan olle fick öppna dörren för då kom mamma haha!

 

Nu ska jag dricka öl igen, hejsan!


Fortfarande fredag

Nu är jag hemma. Blev käk på Manuel förut, gött. Sen gick vi och la oss i sängen för att sova en liten stund och jag hann också somna, jäkla skönt faktiskt. Nu har cromis åkt för att spela match, jag håller på och laddar ner säsong tvås sista avsnitt av Vampire Diaries och sen ett nytt av Greys, så det ska jag kolla på iallafall:) Ska väl ta hand om tvätten också.

 

Får se sen vad kvällen bjuder på, vet inte riktigt vad jag är sugen på!


Men nu ska jag läsa lite bloggar sen vika tvätt och så :) 


heeeejdå


Fredag.

Sitter i skolan, har precis haft företagsekonomi. Känns inte som fredag idag, mer som en torsdag för allt känns så segt och tröttsamt. Ska tvätta idag när jag kommer hem iallafall. Vet inte vad som händer ikväll, Cromis ska spela match iallafall sen efter det blir det kanske lite mysig hemmakväll:)


Nu ska jag ha lektion och sen god nudelwok med sweetchilisås i skolan!♥

Underbar!


?

Igår var min dag så otroligt dålig och hemsk, så den är inte ens värd att tala om. Men den blev bättre framåt kvällen och bäst när jag och älskling gick och la oss och låg i sängen och mös och pratade.. :)

Senare ska jag hem en sväng till mamma och pappa för att laga mat med mamma och umgås lite!

 

Finns inte mycket mer att skriva. Men jag längtar iallafall som bara den tills onsdag då vi ska till Stockholm med klassen, först på studiebesök i 1 timma på Svt tror jag det var, sen ska vi vara på Gröna Lund och göra vad vi vill till 8 på kvällen, ska bli så jäkla skoj! Har bara vart på Gröna Lund en gång innan tillsammans med min broder Niklas så :)

 


klänning

Vill använda min älskade klänning nu!


-

..


Skola.....

Sitter i skolan tillsammans med Sara som är och hälsar på en stund. Vi ska gå och äta sen, eller ja, hon ska bjuda mig.. Eftersom jag är urfattig.

Har iallafall gjort Nationella i Reading och listening idag, det gick riktigt bra känns det som så hoppas på det iallafall. Nu har vi Bengt och jag orkar inte göra något, har svenska sen och då måste jag väl redovisa, jippie!

Var och lämnade in telefonen igår igen, förhoppningsvis skcikas den till sony ericsson som reklamation så jag får pengarna tillbaka. Jag vill ha en Iphone.

När jag kommer hem sen blir det väl att ligga på soffan, Crom ska väl träna.


Har inte lust med någe idaaaag, känner mig trött o irriterad som fan vissa stunder...


Hejdå


Vampire diaries

Fy tusan vad jag gråtit som en jädra tok nu..


Dåligt med bloggande!

Har faktiskt inte haft en tanke på att blogga på hela helgen, men gör det nu istället!

Fredagen
Haha fredagen blev ganska så sjuk kan man säga, Sara kom med 4 kompisar från Småland, en av dom var ganska så jäkla full men det löste sig! Men innan vi gick ner till Simon och jag ringde ida så var polisen tydligen där, någon som skvallrat.. Aja, det gick bra ändå och vi var hos honom med lite folk, trevligt! Sen vid 1 eller någe så gicl vi vidare till Kid och fortsatte o dricka, jag började nog bli skapligt full då för nu när jag tänker efter minns jag inte när vi gick dit, haha...
Sen när Kid ville gå o lägga sig gick vi till Dajje, men Dajje somnade direkt när vi kom in till honom, men vi andra var lugna då så! Var ju bara jag, Crom, Björn, Elof, Ted o gevert som var med så :)
Sen hem och däcka!

Lördagen
Trodde att min lördag skulle bli helt åt helvete eftersom Crom och dom skulle in till Olearys för att kolla på Milan.. Och eftersom jag inte får följa med så känns ju det JÄVLIGT kul.... Men det var ju inte förens på kvällen och på förmiddagen så körde Steen till bolaget och sen blev det bestämt att vi skulle med till Spring Meet, så jag rakade benen en snabbis och sminkade mig lite lätt så packade vi in oss i Steves bil, jag fick sitta på Crom och Dajje i baksätet, men då började vi dricka såklart och man blev lite smålullig - så jäkla skönt!

Men sen när vi kom hem igen så var det bara för dom att typ duscha och åka.. Jag mötte upp Ida och gick till Krister, drack 1 grogg och en öl sen gick vi till Ida och lagade mat och sen så gick jag hemåt, för att sen gå upp till grannen. Men var väl inte speciellt festligt så drack typ inget och slutade med att jag satt typ nykter.. Inte riktigt min stil.. 
Och ja, söndagen bestod utav att sova länge, äta manuel mat, ligga i soffan, kolla på fotboll och film!
Idag, måndag, ska jag städa lite nu, sen i eftermiddag åka till media markt med pappa och lämna min telefon igen.... :@

Fredag

Det är äntligen fredag!

Ska snart in till stan med Angie och käka, och kolla på en tjocktröja.. Har ju absolut inga pengar till det, och inte mamma heller men det löser sig..

Till kvällen blir det nog upp och kolla på fotbollen med Ida, sedan blir det PARTY hos Simon som fyllde 20 förra helgen :] Både Angie och Sara ska komma så det ska bli en rolig kväll tillsammans! :D

 

 

Älskling ställde med på kort igår kväll och sen när jag inte la upp något blev han besviken, Sötnos


 

 


SARA 18 ÅR!

Idag fyller min vän sedan så många år 18!

Det finns inga ord för vad vi gjort och genomgått genom dessa år vi vart vänner♥

 


Torsdaag


Orkar inte

Jag orkar verkligen inte mer av detta jävla helvete, gör inte så ont så att jag inte kan gå i skolan men samtidigt är det tillräckligt för att det ska vara påfrestande och jobbigt för att det alltid finns där.

Är inne på 3e året med detta nu och läkarna gör fortfarande ingenting mer och på sista tiden har det bara kommit tätare och tätare. Det första läkaren när jag var inne på jouren hos, för kanske 1 år sedan nu, gav mig verkligen hopp! Han sa att han trodde jag hade något som var väldigt vanligt hos kvinnor för 20 år sen och man inte såg det så ofta längre, och att dom på USÖ skulle gå in med en kamera och kolla och sedan spruta in något så skulle allt vara löst.

 

Har det vart något mer prat om det? Nej..

Blir så jävla frustrerad och ledsen. Vill bara sätta i mig alla jävla tabletter just nu och bli bra av det!!!!!!

 


Kill me....

Sitter i skola, har gjort nationella i engelska idag, uppsatsen. Vet inte hur det gick, känns ingenting faktiskt men förhoppningsvis gick det bra så jag får ett VG på den! Sen så pratade jag med bengt om betyget i inköp och varuhantering, hade fått MVG på det senaste provet så om jag gör ett par uppgifter som jag glömt och sedan det vi håller på med nu riktigt bra så finns det en bra chans att jag får det i betyget med! :D

Och jag vet ju att jag kan, ska bara orka lägga tid på det men jag vill verkligen ha det där MVGt så!

Ska snart gå och äta, sen efter det har vi ännu ett prov fast med annbritt, arbetsmiljö och säkerhet. Har inte pluggar något men det ska nog gå bra. Blir nog hem efter det, mår fortfarande inte bra.. (Hjälper penecillinen aldrig??!!!) tydligen inte..

Ska bara ta en tablett på kvällen så hoppas att jag är bra tills imorn och helgen då det blir att festa med Ida och Sara förhoppningsvis, kanske min kära Angie vill komma också :)

Ikväll blir det bara att vara hemma med älskling, idag har han ju inte någon match eller träning så! Kanske ska unna honom den där helkroppsmassagen:)



Ett fyllooo


Trimetoprim

Är inte helt bra med mitt helvete så fick en till penecillinkur utskriven av en läkare i Pålsboda idag.. Jippie, ännu mer tabletter att ta, denna gång i en hel vecka och starka var dom med.

Fan vad trött jag är på detta!


.

Var iallafall med på idrotten förut, kämpade igenom eftersom läkarna har sagt att det är bra om man tränar och gissa om det blev hårt? Shit alltså! Haha vi körde något som jag tror hette "push and lift" man hade en stång med vikter på och gjorde massa övningar för ben, rygg, mage och axlar. Det var riktigt jävla roligt! Svetten bara rann av mig och jag älskart!

Morgonhumör..

Hade verkligen ingen lust att gå upp till skolan  imorse, tänkte att jag skulle ta 8 bussen för jag får väl ändå aldrig godkänt i webbdesign.. Men efter lite tjat från Angie, (tycker inte om dig idag!!,, så tog jag mig upp och då var väl klockan runt 06.35 och jag går till bussen vid 7. Snabbsminkade mig lite och försökte leta fram kläder, sen efter jag klätt på mig ska jag sätta mig på golvet för att böja ögonfransarna, då spricker byxorna :S 

Skapligt fet man känner sig då men dom var ju så jävla slitna men ändå.. Haha då tänkte jag fan skita i skolan för jag var redan tillräckligt irriterad och det var fasen det sista som fick hända, är nog trött och irriterad på mornarna eller alltid efter jag sovit.. Det där vet min stackars älskling allt om ♥

Nu ska vi gå till lektion och jag kommer dö.. 

Hejdå 


två bilder från helgen


Sliten

Fick skjuts av mamma till skolan idag, satte klockan på 7 efter att Crom åkt till sitt jobb men hade inte Angie smsat att jag skulle upp hade jag nog aldrig gått upp heller. Fy tusan var trött och ont i kroppen jag hade och har än, haha. Nu sitter jag i skolan iallafall, ska gå ner och köpa frukost med Angie straxt, sen engelska och efter det så slutar vi.

Ska fråga mamma om vi kan åka in till stan och käka :]

När jag kommer hem blir det soffan, behöver plockas och städas men får se om jag orkar ta tag i det idag..


:]

Igår började man att dricka vid 11 eller något för att slippa bakfyllan och det hjälpte som bara den, Jimbo skjutsade mig o crom till bolaget eftersom vi drack upp de mesta dagen innan haha.. Men efter det drog jag en sväng på marken med Ida och sen tillbaka till Dajje och fortsätta dricka :)

 

Sara kom och så gjorde Crom o Jimbo sig i ordning och vi drog till Sandra och Tompa, blev riktigt trevligt!

Vid 9 var vi klara där och skulle till bjuren, då tar polisen sara och jag går till henne och dom tar mig med haha fyfan..

 

Nu kom crom och la sig bredvid mig så ska mysa lite..! :)


RSS 2.0