Staden

Utgång på gång!!

 

Christian o Micke också :)


18

Har haft en underbar jul och en UNDERBAR födelsedag!

NU ÄR JAG 18! Köpte min första snusdosa åt Christian igår ;D

Idag ska jag och han rill Marieberg och shoppa, sen ska vi in till stan och fira min födelsedag ensamma :) Ska bli bjuden på middag och självklart ska jag ha ett par glas vin till de ;)

 

Nej hejdå nu!

 

jag är så lycklig!!!!


God jul!

 


6 dagar kvar!

Idag skulle det bli en städ och tvättdag för min del här hemma i Pålsboda, men när jag gick upp så blev det massa plockande och sedan gick jag och pantande och slängde massa kartonger så nu är det tomt i skafferiet på sånt :)

Sedan kom mamma för att hämta mig så att jag skulle få något i magen men vi blev kvar här en stund och jag plockade bort lite kläder som jag aldrig använt, skor och lite annat som bara ligger :) Sen kom vi hem till glottra och åt julskinka, så jävla gott!

Imorgon ska jag till ungdomsmottagningen och skaffa nya ppiller vid 10 sen 11.15 ska jag vara i Pålsboda för att ta min första HPV-spruta och sedan tillbaka till hallsberg för att fixa naglarna, fully upp imorgon alltså :)

 

Pappa beställde min födelsedagstårta förut också och jag har fått reda på vad jag ska få i födelsedagdpresent också haha!

 

 

 


you will always be the best

You're in a relationship to be happy, to smile, to laugh and make good memories

not to constantly be upset, not to feel hurt and to cry




7 dagar kvar

Idag kommer det bli en sväng till Marieberg igen för att köpa de sista julklapparna tillsammans med mamma. Känner mig inte speciellt sugen på att åka dit men det blir man väl när man kommer dit kanske.
Jag längtar till tordags när jag ska fixa naglarna igen.. :) och självklart tills om en vecka..!

8 dagar!

Helgen har vart bra, lördagen blev spenderad hos Robin sedan Jimbo och sedan Olle. När jag och Christian gick till Olle så var klockan runt ett-två tror jag och vi skulle bara vara där en stund och sen hem och sova, men Dajje kom och vid klockan fem på morgonen hämtades en till låda öl och morgan flaskan, haha! Tror jag och Christian gick hem vid sju på morgonen eller något, lite seeent men kul var det ju så :)

Igår var det segt men jag bestämde mig för att ändå hänga med in på bio!

 

Idag har dagen spenderats vid kvarntorpshögen, friluftsdag, som sög och det var kallt så inåt helvete. Vi treor skulle laga mat, nudlar och kyckling, över eld, smakade inte bra för vårt blev jätte brändt och efter det fick jag gallsten(?) trodde mamma för jag kunde knappt röra mig och det gjorde så jävla ont i magen/bröstet och mellangärdet, trodde jag skulle avlida där ett tag.. Nu har det gått över men jag känner mig febrig med ont i huvudet och mår småilla..

Christian sa, "Du kommer aldrig att få vara ordentligt frisk igen" och det stämmer ju för jag har ju inte mått riktigt bra på två-tre månader ;o

Aja nu ska jag lägga mig i soffan och vila igen..

 


It's hurting so fucking much

 


17 december,- 10 dagar kvar

Igår på dagen blev den en hel del gjort, Christian åt julbord på sitt jobb så jag åkte hem till mamma och pappa för att få i mig lite mat, vilket ändå inte gick så bra haha.. Sen till Pålsboda igen och åka iväg till stan för att hämta ut biljetter till ett band som kommer till Örebro! Sedan till ett ställe för att köpa julklapp till mammi och sedan till La baguette för att köpa med hem kvällsmat :)
Senare blev det inte mycket gjort, han spela FM och jag kollade på tv/film, blev att ta någon öl också, känner av det idag.. ;o

Här är min nyårsklänning, vilket underbart kap jag gjorde!! 199 kostade den :)
har dock inte köpt några skor till och har ingen lust med converse riktigt..
detalj bak
detalj fram
lite sugen på att beställa dessa skor till, men 449 kr.. :/


no one will ever be able to understand


Lipgloss is my saviour

När jag väl fyllt blir det slut på bloggande!orkar faktiskt inte och skriver bara massa shitinlägg som jag inte tror att någon bryr sig riktigt om haha!

 

 


14 dagar!!


Bild på mig och Patrick, en härlig snubbe från helgen! :D

;D

Imorgon är det två veckor kvar tills jag fyller 18!!!!

botten är nådd


Not enough

Stadskörningen gick som en dans även fast det var slaskigt väder ute och lite svårt att se linjerna och så, jag kör tydligen lite för fort jämt också, men vafasen, när man åker i stan ska man ha lite tempo enligt mig och det var ju inte halt så! Avbokade lektionen jag har på måndag också, varken jag eller min körlärare tyckte att det behövdes eftersom att jag är så duktig! (jag får skryta när det gäller detta), eftersom min kära pojkvän och hans bror inte tror att kan köra bil egentligen haha.

Älskling är iväg och ska spela innebandy nu och jag ska ta och duscha!

 

Imorgon bär det av med buss till Västerås för att se Västerås - Leksand, ska bli riktigt trevligt! :) Efter det blir det till Berra och Karina för att fira Astrid som har sin 30års fest där :) Vet däremot inte riktigt vad jag ska ha på mig eller vilka skor, om jag ska ha löshår eller inte osv osv.. Fryser ju ihjäl i converse så det blir det ju inte även fast det är bekvämast när man ska iväg på resor..


bara för att det är så tråkigt lägger jag upp några bilder på björn mig och christian från morgonen dagen innan vi skulle åka på Sweden Rock, när björn och christian vägrade gå och lägga sig och jag kunde inte sova, klockan är väl sådär en 9-10 på morgonen och vi hade inte gått och lagt oss än..


I refuse to give up

Idag är det inte ens tjugo dagar kvar tills jag fyller, helt sjukt vad länge jag väntat på att fylla och tiden helt plötsligt försvann men bra är ju det.

Imorgon ska det tydligen bli oväder, roligt att köra i stan bland massa idioter då..


Nu håller jag på och pluggar, eller gör klart massa som jag inte orkat med innan och det känns riktigt bra! Jag behöver komma in i de gamla vanorna när jag jämt tog med plugg hem så fort jag låg lite lite efter, inte blivit mycket av det denna termin och snart är skolan slut.. Har ett naturkunskapsarbete som jag funderar på att fixa imorn om det blir lugnt, ska redovisa det på tisdag och ingenting är gjort på det. Men nu är jag iallafall klar med torsdagsarbetena :) 

 


Have nothing to say

Trött!

Åkte hem till mamma och pappa förut för att baka lussekatter och brownies, dom blev as goooda! Fast det brukar det bli när jag bakar haha!

Nu håller jag på och tvättar, vilket suger eftersom vi tydligen fått en ny maskin i tvättstugan som tar en och en halvtimma för att få en maskin klar även fast man har på snabbtvätt.. Och Christian har gått och lagt sig så jag sitter uppe själv som också suger.. Men ska nog plugga lite körkort, men vill egentligen kolla på tv..

Så jävla nervös för att jag inte ska klara körkortet börjar jag bli nu så ska nog ta och plugga lite iallafall.. På fredag ska jag köra stadskörningen också..


You love me

Jag har inte bloggat något under helgen så det kanske är dags..
Har iallafall haft en riktigt bra helg! På fredagen pluggade jag och sedan kom Sabine hit och vi satt och drack lite hon och jag innan vi gick över till Dajje, en liten stund efter det kom Christian hem från innebandyn också :) Drack och hade kul fram till halv fem på morgonen tror jag klockan blev!
Lördagen låg jag och dog lite medans Christian var och kollade på innebandy, sedan var det bara att duscha och göra sig i ordning för att åka till Hallsberg och bowla och äta mat, jag är däremot sämst på bowling men aja..

När vi kom hem blev det efterrätt hos Berra och Karina sen åkte jag, Christian och Dajje till Sköllersta och Henka, där var det riktigt trevligt och jag fick ta hand om min käre pojkvän haha.. :)

Söndagen blev det mest mys hela dagen, framåt kvällen åt vi pizza sen hyrde vi Baksmällan 2 :)


Idag har jag gått i skolan och var på Marieberg och köpt present åt Anna som fyller, fast det är Mattias den är ifrån egentligen, jag fick bara i uppdrag att hitta en snygg och bra och det gjorde jag minsann!

Nu sitter jag och pluggar massa, har massa som behöver bli klart..


Empty inside

Jag har inte mycket att säga, inte något som är speciellt intressant iallafall!

Men kan säga att jag tog med datorn hem igår och nu ska det skrivas om Praktisk Marknadsföring B och personligförsäljning.. Har även ett svenska B tal som  ska skrivas till måndag som jag skjutit upp att göra hur länge som helst nu, jippie..

 

Ska även försöka att hinna med att sätta i mitt löshår och sedan klippa det för att få det bra någongång..

 


Studentmössa

Om någon vill se eller är intresserad så är detta min studentmössa :)
http://www.abcgruppen.se/dela-din-mossa-pa-facebook/?id=730042576354


Nu är öppethus klart iallafall, Christian hämtar mig snart och då blir det bolaget en sväng och sedan hemåt för soffan:)

Körlektionen förut gick också asbra! Redo för körkort tydligen, jävligt att man ska fylla så sent..


1 December

Körlektionen igår gick asbra!
Har körlektion idag igen, Angie ska nog vara med bilen då också haha :)

Ska köra vid halv tre idag istället så jag slipper att köra i mörker! Angie och jag hade planerat att käka på Aramis vid halv två för att vi ska vara i skolan hela jäkla dagen och kvällen kommer bli hungriga men nu är båda mätta.. Fast jag började bli lite hungrig nu så jag kanske drar en barnpizza faktiskt..


snygg tattoo!!


RSS 2.0