höh

har haft en bra helg, drack både i fredags och igår. I fredags hamnade vi tjejer i kumla en sväng haha men fick träffa angie så det var ju något vettigt med den resan.. :)

igår hamnade vi ute hos elof på jul i juli fest, var trevligt och när jag crom och dajje blev fulla någon gång så hade allt folk dragit typ, men vi var väl ett par stycken kvar som badade i badtunnan, jävlarns vad skönt..

men måste erkänna att det var min dräggigaste kväll på länge, robin hämtade mig och cromis och fick höra av robin idag att jag knappt kunde prata då så jag var nog lite full haha.

 

 

men imorn drar jag och cromissss till göteborg och liseberg och sover på gothia towers!!!


hihi

Hejhopp!

Har faktiskt inte orkat skriva något, men en massa har jag gjort iallafall!

Jag och Crom har ju vart hundvakter åt Cesar sen i onsdags och ska vara det tills imorn :) Så i onsdags åkte vi till marieberg en sväng först och köpte present åt min pappa som fyllde och åt Robin som fyllde dagen innan, och efter det hem till Mamma och Pappa och gratta honom, vi hade Cesar med oss och han trivdes väldigt bra med att få springa lös på dom stora gärdena :) Sen hem och traska till Robin och ge han hans presenter och kolla på lite film med honom och prata! Sen igår åkte vi till mamma och pappa igen, som bjöd på grillat.

 

 

Och igår kväll tog vi ett par öl var och satt och spelade och pratade :)

Idag har vi inte gjort mycket, vart ute med Cesar, ätit frukost, fixat mat och sen åkte Cromis till Tjällmo för match och då gick jag ut en långrunda med Cesar, fytusan, gick i en och en halv timma och jag har riktigt ont i mina vader efter som vi har gått så mycket nu dom här dagarna.. Men blev en tur ner till backa och sen "kärringrundan" som jag brukade rida så det blev en bit :)

 

Och nu har jag precis kommit hem efter lite övningskörning, gick bra idag med, backade när jag skulle ut från parkeringen och parkerade snyggt i Hallsberg och kunde backa ut därifrån! STOLT!

Men nu ska jag duscha för känner mig äcklig, hejdå!


!

jag är så nära på att beställa dom just nu!!!

Fast i svart!

 


fuck it all

Idag drog min pojkvän ut på krogen, Satin var det visst.

Och idag känns allt som om det bara kan dra åt helvete, fyfan säger jag bara. 
Har inte ätit något heller förutom pyttelite av en kebabtallrik som jag köpte förut.. 
Kan vara därför jag inte är så glad och pigg, men har iallafall haft sällskap utav Jimbo och Rasmus hela dagen och det har jag fortfarande :)

Jag och Rasmus åkte till Marieberg och köpte ett spel, så kvällen har bestått utav spelande hela kvällen, han spelade lite av det spelet. Jag har spelat massvis av Sims 3 som Jimbo fixade åt mig (!!!:D ) och så har han spelat något spel på sin dator :)

Nu sitter dom och spelat Spyro och jag gör ingenting, saknar pojkvän.... Men han kommer väl troligen hem någon gång

 

och om jag ska skriva det en gång till så hatar jag att inte vara arton och det kommer jag nog hinna skriva många gånger till.. vill vara vuxen, få göra vad man vill, jobba, tjäna pengar och allt men det kommer inte hända inom någon snar framtid..... får satsa på att bli arton först men tvivlar på att den dagen kommer komma någon gång med tanke på hur allt känns nu.

 

dessutom vill jag beställa världens snyggaste skor, men dom kostar 399 och jag försöker spara pengar...

så dra åt helvete, hejdå


.

Nu jäklar går det så inåt helvete bra att köra!

Kom nyss hem från en lång körtur med mamma, körde först till brändåsen för lite mat sen tillbaka igenom Hallsberg och vidare genom Sannahed, sen in i Kumla och körde runt lite där och sen vidare förbi Marieberg och sen nya vägen hem!! :D Gick så bra och det är så roligt att köra :)


,

Ska övningsköra snart igen, det är så jävla roligt att köra. Speciellt när det går så jäkla bra för mig just nu, blir till Maxi tror jag.

Och idag fick Crom semester! Hoppas att dom här tre veckorna blir bra bara, jag är ju överjävligt duktig på att ha för höga förväntningar jämt och då så blir det bara skit av allt..

 

Men nu ska jag vara glad, hejdå!


?

sov till 10, gjort yogaövningarna och ätit frukost, ändå är jag trött som fan, woho.


snygggt

 

Drömfångare är så sjukt snygga tatueringar!!


Tordag!

Igår efter vi ätit fick jag underbar massage på min rygg av Karina :)♥
Efter det gick jag och Cromis hem och la oss i soffan en stund, han somnade så sött och jag låg bredvid och blundade. Sen när fotbollen började så övningskörde jag till Kumla med mamma för att Cromis ville ha cholklad och ost till frallorna jag köpte tidigare på dagen, men det passade ju bra eftersom att forbollen kvittade mig och han skulle spela FM en stund:)
Gick hur bra som helst att köra till Kumla och hem igen! Parkeringen vart väl inte så rak och snygg men jaja!
Nu ska jag äta lite frukost sen ringa mamma och höra om hon vill ha hjälp med maten och om hon kan hämta mig - (jag kör) då ska jag lägga mig i mitt rum där det är lugnt och tyst och sätta på en skiva med yogaövningar som jag fick låna av Karina igår, se vad ryggen tycker om det :)
Hejdå!
Härlig bild från helgen :)

höh

höhö jag börjar bli bra på att övningsköra! Körde hem till mamma och pappa och det gick prima med allt! Sen hem igen och då skulle jag pröva att backa och svänga typ men det gick inte bra.. Är ju lite tidigt för att börja med det men ändå:) Sen körde jag till Pålsboda igen och parkerade här, gick prima det med! :D

Lovisa

Gick upp vid 8 idag för att börja tvätta eftersom vi bara har tvättid tills 3, var riktigt segt först men när man väl kom  upp så var det inga problem :) Sen frågade Sara om jag vill följa med och hämta hennes körkort i Kumla så då gjorde vi det, blev även en liten sväng in på Maxi! Fan jag vill också ha körkort... Därför ska jag nog ut och övningsköra igen straxt när mamma kommer..

Gick ju bra sist men jag blir fortfarande så jävla nervös och stressad... Om jag slapp skylten skulle det gå bättre..

 

Och jag har börjat saknat mitt långa hår mer nu igen.. Även fast de flesta säger att jag passar bättre i längden som jag har nu så är det så jäkla snyggt med långt hår!!!!

?


ONT

Min rygg tar fan död på mig snart, har så förbannat jävla ont. Skojar inte....
Igår övningskörde jag till Hallsberg för jag skulle sola och det gick hur bra som helst men med ryggen när jag hade parkerat och skulle gå ur bilen, ja då fick mamma hjälpa mig, ta tag i mig och typ lyfta mig ur, underbart..

Godmorgon

Jaha, då var det måndag igen då fast en måndag utan jobb för min del. Så jag har sovit länge och om en timma ska jag hem till mamma och pappa och äta och sen någon gång ska jag följa med mamma för hon skulle storhandla och ville ha sällskap :) Jag ska väl våga börja köra igen också.. Fan jag vill ha en egen liten bil att övningsköra i, inte deras stora.. Men den får ju duga så länge..
Igår kväll spelade Älskling FM och jag satt med en stund sen la jag mig bakom honom och somnade som vanligt, sov i lite mer än en timma tror jag, vaknade och sa att jag inte gillade FM för vi skulle ju kolla på film men då blev det film ändå, vid 10 satte vi på den, massa mys!


Bild från när jag störde älskling lite :) 

Söndag

Jag vaknade vid halv 9 och skulle gosa ner mig nära älskling men på så fort jag vänt mig att just jag sover ju själv.. Usch, gillar inte att sova själv såhär! Men efter det så gick jag upp, drack ett glas vatten, duschade och sen började jag moppa golvet eftersom jag inte gjorde det igår :) Efter det la jag mig i sängen och kollade på film.

Vid två kom älskling hem så då blev det prat, mys och mat :)

Imorgon ska jag nog följa med mamma och storhandla!



Igår blev roligt, vi var hos karlsson och badade i "tunnan" riktigt skönt så länge vattnet var varmt :)

Nu ska jag be mitt hjärta att massera mig eftersom jag maserade honom förut!


-





Två bilder från igår :)


GÖTT

Har städat och gjort rent soffan hela dagen typ, med mellanrum en sväng till bolaget och lite mat så nu tar jag mig kvällen första överjävligt otroligt goda cider som jag längtat efter hela dagen, blev nästan lite skakis förut för att jag var så sugen haha men full vill jag bli :)

 


18

Nu är det 6 veckors sommarlov sen lite skola och praktik igen, sen fyller jag 18!!
Är nästan så att jag börjar räkna dagarna redan nu haha. Orkar inte räkna dagarna för det är ju jävligt många men tiden går ju snabbt så!
Ska bli så underbart att FÅ göra saker ifall man vill, slippa oroa sig att man inte kommer in var man nu är och så :D

Men idag kommer det iallafall bli alkohol tillsammans med Ida tror jag, sjukt fint väder ute också, kanske borde ta på sig kläder och gå ut, ska nog ringa mamma nu :)



jag är så kär, du är det bästa jag har
jag älskar dig ♥


woho

Sista dagen på sommarjobbet var de idag!
Men har inte mått bra idag och gör det inte nu heller, så jävla ONT i magen har jag aldrig haft förut av denna äckliga tjejsak.. Känns som jag ska avlida vissa stunder, som nu till exempel...

Var iallafall till affärn för en stund sen med Gullet och köpte massor utav godsaker, riktigt fettokväll idag! Han sitter och spelar FM nu och jag ska gå och ta en snabbverkande ipren innan magontet blir värre och jag får gå och spy, var så jävla nära att göra det i natt när jag vaknade av smärtan..

Och imorn åker Gullet till Stockholm på Sonisphere, får se vad jag ska hitta på, tror inte jag vill vara nykter iallafall.. Men pappa skulle komma på dagen och hjälpa mig med ångtvätten att göra rent soffan!

Nej hejdå nu!:)

7 Juli

Sjukt varmt ute idag med, lite jobbigt att vara i solen och jobba då för man blir ju helt slut och jag har redan vart trött som fan dom senaste dagarna, dessutom har jag fått riktigt jävla ont längst ner vid ryggslutet när jag går, fick gå och trycka handen mot det stället förut när jag gick hem på lunchen..
Men på lunchen så var jag och handlade lite mat åt mig och Crom tills han kommer hem, så håller på och fixar det nu, stekte ytterfile och sen la jag den i en lergryta och sen in i ugnen i en timma, första gången jag fixade i ordning ytterfilé i lergryta själv så hoppas att det blir ätbart.. Men till det blir det kroketter och lite sås :)
Efter maten ska vi nog sova lite så vi orkar kolla på film senare ikväll, mys! Blir tredje dagen i rad idag som vi kollar på film - inte dåligt

-


do you like to make me feel worthless?

Jobbat massor idag fyfan, hållt på och lyft upp galler vid matsalen och rensat där i, men jag hade lite problem med att hjälpa till eftersom att det luktade och var så jävla vidrigt! Annars har vi målat och oljat, nog för att man var trött på det men vad det var skönt att göra det istället för att gräva upp massa äckligt, haha!

Blir åka och sola med mamma snart, eftersom att det inte är någon sol ute så att man får sol på sig när man jobbar.. Och jag börjar blekna lite grann, och jag gillar att vara sådär snyggt brun om benen, magen och armarna så det får inte släppa, smörjde även in ansiktet med brun utan sol förut eftersom att jag skrubbade ansiktet igår och då försvann all färg så är blek som ett lik i ansiktet..!
Så ska börja kolla lite på en film nu, hejdå :)


Sommarjobb

Inne på sista sommarjobbsveckan nu, känns förjävla skönt! Idag har vi knappt gjort något heller haha, jag, Ida och Kajsa målade dom bänkarna som skulle vara svarta och, var klara med det till lunch och sen fick vi sluta nu för att jag, Alda och Felicia ska in till stan :) Dom ska kanske pierca sig och då tänkte jag passa på att byta ut min stav i tungan.
Men igår började jag och Cromis kolla på lite resor utomlands till hösten, skapligt sugen man blir.. Jag blir helt konstig och får ont i magen för att jag alltid har velat åka utomlands..
Och min Sweden Rock tjocktröja hade Cromis på sig i lördags och nu hittar jag den inte.. Han kanske tog på sig den till jobbet, men får ont i magen för det, nervös eftersom det är världens bästa tröja!
Men nej nu ska jag blåsa håret och sminka mig:)

hjärta


..


RSS 2.0