Studentklänning

Idag har jag vart i skolan och haft två lektioner som vanligt när det är onsdag, först idrott och sedan handel specialicering, idrotten kommer jag få sjuk träningvärk i ljumskarna och ryggen tror jag, har ont redan nu så..

Efter skolan blev det till Marieberg för att lämna in min Nokia-telefon som Christian använt, som gick sönder i lördags, och  in på HM för att köpa lite nagelolja och nytt solpuder och sedan hem till mamma och pappa för att umgås lite, äta oså.. Sen åkte jag och solade, andra gången denna vecka, och jag har fått upp min grundfärg nu igen, så mycket snyggare att vara solariebrun ist för brun utan sol..

 

Hämtade ut min studentklänning från Nelly idag också, jag är nöjd med den men den är lite stor över bysten, men åker inte när jag rör mig eller så men ändå.. Men ska troligen behålla den, och hittar jag någon annan på MQ som jag gillar bättre så köper jag ju den såklart eftersom att denna klänning kommer vara fin en varm sommarkväll också haha!


Nu väntar jag på att älskling ska komma hem från sin träning, då blir det väl kvällsmat och mysande.. :)

 

 

 


Student

Beställt studentklänning, väldigt enkel men det spelar ingen roll känner jag!

 


Måndagsmys

Har en underbar kväll med min älskling ❤


Skola Igen

Har haft en härlig helg, i fredags blev det lite alkohol hos Dajje, jag blev rätt full men hade kul :)

Lördagen skulle jag vara chaufför, och det var nog min första gång att få känna på hur de känns att vara fyllechaffis.. :p

Nu ska jag göra mig i ordning och åka mot helvetet igen, hemska jävla skola som stressar sönder en..

 

 


Not good enough

Chaufför..


I love you so much it hurts

Haft en jättebra vecka, skulle plugga massa men inte gjort det ett dugg, skönt att släppa skolstressen för en vecka iallafall :)


OJ

Stäääda städa städa! Tväääta tvätta tvätta!


Städ och tvättdag, inget seriekollade på True Blood och The walking dead idag inte! 

Är snart klar med tvätten, och har gjort rent i badrummet, dock inte allt.. Sen i köket, köksluckorna och allt sådant, syns skillnad faktiskt :) Nu sk jag bara dammsuga och sätta på nya sängkläder och bädda sängen så tar jag dammanet en annan dag.  Haha vilket underbart roligt inlägg!

 

Men ska iallafall laga mat efter det och sedan duscha och göra mig i ordning för att åka till Marieberg och träffa Niklas och hämta upp Lucaz :) Ska även in och kolla på MQ om de fått in några studentklänningar! Och imorgon ska jag och Lucaz åka med bil in till Örebro för att gå på bio och sedan gå ut och äta efter det :) Han var så förvånad över att jag kunde köra bil sist han var här, och nu har jag ju eget körkort och han och jag kan åka själva :)


Ricinolja

Kanske glömt att berätta att jag börjat använda Ricinolja, som egentligen är ett laxermedel som tydligen ska få håret att växa som fasen om man använder det 2-3 gånger i veckan och låter det sitta i 30-45 minuter, efter bara två veckor så kan de tydligen växa mycket. Och jag trivs verkligen inte i kort hår, så är det bara.

bild lånad härifrån

 


Taco Taco

Hade skitkul igår tillsammans med Christian, björn och Simon :) blev även efterfest hos Björn också!
Lite trött i huvudet men skitsamma:) har även lagat tacos till grabbarna som sitter och spelar poker :)


Krogen


...

 

 

Jag hatar att ha kort hår verkligen, eller kort och kort det är väl medel men tunt och fult så det inte går att göra ett skit med de. och finns inga jävla pengar till att förlänga skiten heller med..

fyfan


old


15 kilo lättare sådär, snyggt hår och drygt 2 år yngre..
Lite skillnad? - Ja

till de bättre är väl tveksamt haha
förutom att man ser äldre ut nu såklart haha

Hello you

Mobilbloggar hemma i soffan, sitter och kollar på Milan - Arsenal med Christian och Dajje, Milan leder med 3-0 så glada miner är det!

Har gått i skolan, tvättat, diskat oså idag, solat har jag hunnit med också, blir att göra de imorn med efter skolan :)

Ska även till mamma och pappa för att sova där, jag och mamma ska till maxi,
Marieberg och stan på fredag så måste åka i skaplig tid :)

Aa just de, beställde en klänning från Nelly förut till vår weekend i Stockholm, hoppas den är snygg och passar! Har även börjat funderat på att sätta i löshår igen, trivs så mycket bättre med mig själv då och clips trivs jag inte i.. Får se till nästa vecka :)


Hotell!

Nu har jag och Christian bokat weekend i Stockholm 16-18 mars!! Har ju 2år♥ den 20e mars så :)
Clarion Hotel Sign bestämde vi oss för, efter allt mitt letande efter ett bra hotell med fint rum.. :)
Ska åka tåg till Stockholm, kommer bli perfekt

Nu ska vi duscha och sen blir det massa mys hela kvällen!
Blev bjudna på trerätters av Karina förut också :)


Kärleksdag

Alla hjärtansdag, men Kärleksdag halva skoldagen :) firar det med lite mysbilder på min underbara älskling <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_189326195.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_189326199.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2613371/images/2012/pic_189326262.jpg" class="image">


Bodypump

I onsdags på idrotten skulle vi börja med fysiska kvalitéter, och började med styrka alla fick ta varsin stång och sen välja vilka vikter man ville ha på. Vad jag fattat av internet så kallas det bodypump, eftersom att stången är lätt och man får helt bestämma själv hur jobbigt man vill att det ska vara :)

Och igår hade jag lite träningsvärk och idag är det riktigt hemsk haha, diskade nyss, bara det gjorde sjukt ont i armarna, men skönt att veta att man gjort något :)

 

Nej nu ska jag plocka lite sen åker dammsugaren fram.

 

 


Naglar

Ja igår fyllde mamma år så jag bjöd på smörgåstårta och skjutsade henne till Hallsberg för att hon skulle få göra en spabehandling hos Jsbk och det blev hon ju supernöjd med :) Sen var jag inne där för att de skulle kolla på mina naglar eftersom att en del börjar släppa lite. Och jag fick tid idag för att göra en påfyllning, hoppas att de går bra :)

Är iallafall i skolan nu och det suger idag. Vill bara att det ska bli eftermiddag så att jag kan fixa naglarna.. :)
Vet inte, har känt mig så jävla skabbig i flera veckor nu, ingenting blir bra med ansiktet eller håret eller kläderna, har nog verkligen blivit en slusk haha

sjukt gammal bild, ser inte ens ut som mig..


vill ha håret på bilden....

School

Hade en jätte trevlig lördag med härliga människor, underbar smörgåstårta, glass, godis och god dryck till det :)
Var inte direkt bakfull igår heller :)

Igår kväll så åkte jag och Christian in till stan för att äta på max, göttans!
Efter det blev det mys och en film, finns inte mycket mer att säga :)

Nu sitter jag i skolan, ska ta bilen och åka till Hallsberg och sedan hemåt, vid halv 4 ska jag vara uppe på vårdcentralen och ta min andra livmoderhalscancerspruta, ser inte fram emot det eftersom att den förra gjorde så jävla ont och min arm blev smått förlamad efteråt.

När Christian kommer hem ska vi till Berra och Karina och äta sedan ska vi till Marieberg och hitta en jacka till honom.. :)


Vin och grogg :)

Nykterheten gick ju bra ;)


Nykter!

Ja kör väl en nykter helg igen :)
Fuskade lite förra fredagen, eller kanske ganska mycket eftersom jag var rätt full.. Men druckit en öl idag och de var ingen höjdare så håller mig nykter istället!

Nu börjar jag få ont i huvudet och bli trött som fasen men det får man väl tåla när man är nykter och med när folk dricker..


Mys

Jag älskar dig<3


Plugga plugga

Känner mig verkligen riktigt taggad på att bli klar med allt plugg nu, visserligen får vi ju nya saker att göra hela tiden men att bli klar med allt detta som jag har att göra hemma!
Fast hade vart väldigt underbart om man skulle ha klarat av matten också.. :/

Skrev klart dansgrejen igår och nu har jag skrivit klart arbetet om handelns historia och nu sitter jag hemma och håller på med projektarbetesrapporten men känns ju så löjligt att sitta och skriva om hur det skulle blivit osv osv.. Fått ihop en sida nu iallafall och mer måste det ju vara så bara att skriva och skriva..

Senare ikväll när det är klart ska jag sätta mig och göra klart det sista när det gäller idrotten så blir Micke nöjd och ett godkänt är fixat i Idrott och Projektarbete. Och det kommer jag definitvt fixa :)


Christian

Idag har jag vart i skolan, åkt till mamma och pappa för att laga mat åt dom och bjuda dem på semlor sedan åka hem till Pålsboda igen för att gå och handla och sedan laga mat tills Christian kom hem.. :)
Jäkla massa matlagning, hah!

I skolan var det även prat om våra betyg. Jag ska fixa bilden när allt annat är klart och om vårt projektarbete så är det väl bara att skriva ihop någonting så att det blir inlämnat.

Sedan klockan 5 idag har jag iallafall skrivit ett par sidor om Östersjön i naturkunskap och skrivit om en lagbollsport, innebandy, till idrotten. Ska även skriva om en dans och sedan massa om hur man kan träna konditon, så har en hel del att göra men det ska allt ordna sig.

Nu ska jag mysa lite med Christian sedan börja skriva om en dans, började med balett men det är nog ingen riktig dans trodde Christian så får bli bugg istället..


RSS 2.0