skola

Igår började vi 12.20, lånade mamma och pappas bil till skolan då det är något smidigare när man ska dit och hem en sådan dag.. :) Hade lite svenska, redovisade två böcker och sen bar det av hemåt igen.

Kvällen bestod utav pluggande

Klämde även mitt finger och nagel i dörren efter att vi kom hem från Berra och Karina, så min pekfingernagel är nu trasig, syns inte så mycket men ändå..


?

Så jävla trött, vill inte dricka och det är hemskt att vara nykter, vad ska man göra då? Haha så jävla tragisk, fyfaaaan


inlägg





It's how I am

Igår var jag och fixade naglarna, så jäkla skönt! Sen hem till mamma och pappa för att laga mat till dem och så till Pålsboda igen. Kvällen bestod utav pluggande, eller skrivande mer och skönt att bli klar med de skiten men har en del kvar men ingen lust riktigt.

Nu är jag svinhungrig och vill bara att de ska bli rast så jag kan gå ner och köpa någonting att äta, blev ju ingen direkt kvällsmat igår så är nog därför. Har inte heller råd att åka bil till skolan och det suger att åka buss så man överväger ju nästan att stanna hemma då men ändå sitter jag här i skolan.
Känner mig väldigt positiv idag


Tjena

Lite syns håret :)


You are my heaven

Heeeej!

Helgen har vart jättebra och jag har klarat av min andra nyktra helg :)

Igår blev det bara massa mys och även fast jag var nykter i lördags så var det jag som var mest "bakis" igår, kände mig totalt bakfull och hade spagettikropp som jag brukar säga, (man orkar knappt röra varken armar eller ben) haha.

 

Idag var den innebandyturnering i skolan och det gick inte alls bra, var dessutom bara tre lag.

Sedan blev det att åka till mamma och pappa en sväng och sedan till stan för att färga håret hos Salong People :) Lite guldblond ville jag bli med lite olika slingor, och det blev superbra! Rekommenderas verkligen!! Nu har jag den färgen jag vill och slipper vara vanlig urtvättad fulblond!

Så ja nu är jag hemma och mitt hjärta♥ åkte direkt för att träna när jag kom hem men jag slänger väl ner mig i soffan nu och väntar på att han ska komma hem igen.. :)


Lördagkväll


Hello

Bloggade från min underbara iPhone igårkväll, och det funkade ju faktiskt! Men nu har vi vart vakna ett tag, jag gick ner till affärn för att handla frukost och så kommer vi sen på att jag måste gå ner dit en gång till för att handla mat att laga till sen.. När Cromis kommer hem från innebandyn som han är och kollar på nu. Och sedan ska vi till Lindesberg. han ska spela och jag ska med bara så att jag ska kunna köra hem så han ska kunna ta sig öl efter matchen. Ikväll ska vi ut till Steve, som fyllde igår! Han bor vid flygplatsen och det är ju en bit att åka.. Men skönt att vara nykter så vi kan åka hem när vi vill inatt iallafall!

You will never love me like i love you

Mått skit större delen av dagen, konstig huvudvärk, illamående och sånt..

Nu sitter jag i soffan och ska kolla på en film medans crom spelar FM.

Imorgon ska jag med till Lindesberg, sedan ska jag vara fyllechaufför hela kvällen wiho!


You will never understand

Var som sagt in till stan och klippte mig i onsdags, håret blev så otroligt mycket fräschare men jag trivs absolut inte i det. Det är inte speciellt mycket kortare men vi bestämde oss för att hon skulle få klippa min lugg så den inte skulle vara lika lång som håret och det blev inte bra. Nu låter jag som om det är såååå synd om mig och det är inte det jag vill med detta inlägget.
Jag måste skaffa slingor igen
pengar är ju ett problem.... 

Idag ska det bli myyyskväll :) ♥
men först till Hallsberg och kolla på Innebandy. Och på lördag ska Christian spela innebandy i Lindesberg och då ska jag hänga med upp då jag kan köra hem därifrån så han kan ta sig lite öl. Jag har ju börjat vara nykter, vem fan trodde det om mig? hah.. Men jag hade sagt länge att mycket skulle förändras när jag fyllt arton och fått körkort.
Har visserligen bara vart nykter en helg än, men det lär bli det denna helg med. Dels så var man ju mycket piggare i skolan på måndagen och så är det ju skönt att kunna köra bil både den dagen och dagen efter när alla är bakfulla haha :)
Nej nu ska jag vika tvätt och sedan diska.


Inte så smickrande bild men håret..
Och fan vad smal jag var haha? shit


Feeling good

Hej.

 

I helgen har jag vart helt nykter, inte en droppe alkohol har jag druckit! I lördags körde på Christian, dock bara runt i Pålsboda men ändå :) Hade huvudvärk och var seg igår ändå, såsom ifall jag hade vart lite bakfull haha.

 

Idag var det skola som gällde och mamma och pappa ringde imorse och frågade ifall jag ville låna deras bil till skolan och självklart ville jag det. Men när jag kommer en bit utanför kumla så börjar batterilampan lysa och ratten var nästan helt styv åt båda hållen så jag inte kunde styra.. Men kom iallafram till skolan och kunde parkera och ringer pappa, så han och mamma fick åka och hämta bilen och bogsera den till verkstad i Hallsberg..

 

På onsdag ska jag låna Christians bil och åka in till stan och klippa mig.. Lite nervös tror jag allt

 


hey you

Nyser som en jävla tok just nu och gjort det den senaste halvtimman.. :s

Min nya tungpiercing kom iallafall idag :)

 

ett hjärta med diamanter i :)


12 januari

Lånade Christians bil till skolan igår och det var ju inte lite underbart eller så! :)
Åt mat i skolan och slutade efter det, så då körde jag hem till mamma och pappa och fick lite mat där och sedan till Pålsboda och när Christian kom hem gick vi ner till Berra o Karina för mat :)
Haha matvrak igår..
Och så hade min efterlängtade rosa One Piece kommit, som jag skulle fått när jag fyllde men var så lång leveranstid så..  men så börjar jag kolla lite på internet där mamma beställt den, och visst det var en äkta hon beställt men den tunna sommar versionen.. Så det var bara att skicka tillbaka.. Så funderar på att skippa en One Pic

MEN.. Fick reda på i skolan nu att de har skjutit upp vår praktik till vecka 15 eller 16, och vi skulle först gå ut på praktik vecka 9 och sedan vecka 12 men nu ännu senare alltså..



Underbart!

KÖRKORT!!!!

Uppkörningen igår gick svinbra och jag blev godkänd och får nu köra bil själv!!


Ett steg närmare

Helgen har vart riktigt bra :) Orkar inte skriva så får räcka med att den varit bra!

Och idag gällde det uppskrivning för körkortet, och jag blev svinful på bilden till körkortet hah! jag var inte alls speciellt nervös förrens jag satt där inne och skulle börja med frågorna, men det värsta var när man skulle rätta allt men när jag gjorde det så står det Godkänd, så jäääävla glad och skönt! Jag har ju sagt att jag skulle klara det på första gången och det höll jag!

Efter det en liten sväng hem till mamma och pappa och sedan till Kumla för en förhoppningsvis sista körlektion, och hon tyckte att det fick skitbra som vanligt och det inte ska vara något problem imorgon men det vet man ju aldrig, man kan ju alltid tabba sig..

 


it will never be okay

såjävlaledsen



Wish you would love me like I love you

Rödspättan och det blev riktigt lyckat, ännu än gång haha. Sedan blev det lite tvtittande och FM spelande och lite mys emellan allt det där. Sen bar det av till Marieberg för bolaget och för att handla tacos som vi skulle göra i ordning till kvällen, mycket matlagande igår! Det blev också bra och jag skar faktiskt grönsakerna själv.. Annars brukar ju Christian göra det eftersom jag är så värdelös på det.

Sen blev det självklart hockeytittande och vi gick in till Dajje för att se det, bland lite fyllon haha :)

 

Idag vet jag inte vad som händer, jag ska vara nykter nu i helgen iallafall annars så super jag väl bort alla hjärnceller som jag behöver ha på måndag och det tänker jag fasen inte riskera bara för att få bli full en helg!

 

 

 


5/1

Idag ska jag laga mat till mig och Christian, blir paneradrödspätta med potatismos och hollandiesås, gött! Så ska väl börja med det strax.

Sov hos mamma och pappa i natt och tog ingen allergitablett för katterna och nu känner jag mig helt förstörd i ögonen, men blir så jääävla trött när jag tar en sån och kan sova och somna när som helst typ.

Och idag blir det inte att göra något speciellt, hockey inatt som vi ska kolla på iallafall!

 

Snart börjar skolan........


Pics


Hej

Har hänt en hel del sedan jag blev 18!

Jag har sluppit visa leg när jag köpt snus, jag står numera som ägare på ett eget abonnemang och har skaffat mig en iPhone 4S, har skaffat mig ett vuxenkort och internetbank, har blivit mer ledsen är jag någonsin varit, kanske ska få bil nu i veckan och nästa vecka kanske jag har tagit mitt körkort, (lycka!!!)

Hade lilla uppkörningen igår och det gick tydligen skitbra sa hon, var så jävla nervös så fick massa motorstopp först, kan bara tänka mig på själva uppkörningen..

 

Och idag har jag vart till vårdcentralen igen för att Christian, mamma och pappa inte riktigt tycker att jag kan gå och vara som jag är, nässpray hela tiden, svårt att andas och sådant.. Och har tydligen en stor långvaring infektion i luftvägarna, så fick en sorts astmamedicin för luftvägarna som ska hjälpa, samma som pappa har..


RSS 2.0