30 November

Jag skrev två inlägg igår men båda blev utkast, jag tryckte väl fel eller något..
Beställde iallafall studentmössa igår här på skolan, blev även en tjocktröja och en tshirt, det fina kalaset skulle gå på lite mer än 1700..
Gjorde religionsprov igår som jag inte pluggat så mycket till och jag förstod inget av det trodde jag tydligen men jag fick VG så då blev jag glad!

Och idag får vi studiebidrag, jag har körlektion idag vid halv fyra, har körlektion imorgon också har även öppethus imorgon på skolan, till klockan åtta på kvällen men vi skulle nog få sluta tidigare som tur var.. :) Christian skulle hämta mig :)











Löshår

Mitt hämtade ut mitt löshår igår, och nu har jag sytt ihop rader och sytt på clips!

Håret är lite mörkare än mitt (tror jag)? och så behöver det klippas upp så det passar ihop med mit egna :)

Men fan vad skönt det känns att kunna ha långt hår igen!!





Fattas som sagt bara att klippa upp det och ihop med mitt hår, sedan lite lockar så fan vad snyggt!


Stupid decision

Kan meddela alla som läser att idag är det exakt en månad kvar till jag fyller 18!!!


Men igår gjorde vi inte mycket, jag var för bakfull för att ens röra mig förens framåt 8-9 på kvällen.. Så vid 10 åkte vi till Max och käkade kvällsmat, sen direkt efter det åkte vi till Hjortkvarn för att hämta Berra sedan blev det hemåt och lägga oss, tror jag somnade direkt :)

Nu har Christian åkt iväg för att spela innebandy och jag ska höra med mamma om vi kan åka och sola och sen åka till Maxi,tänkte nämligen laga lite mat till sen.. :) Lax hade jag tänkt mig och det är billigt på maxi så!

 


Skins

Jag är så jääääääävla bakfull så det finns fan inte..

 

Men Bacardi Grand Melon smakade för jävla gott, kanske för gott..?

Var hos Berra och Karina och skulle spela spel, den försvunna diamanten, och jag kunde faktiskt spela själv och förlora utan att bli arg haha!

Sen gick vi till Tobbe Eklund och var där en sväng och sedan hemåt hit, fick sovsällskap av Dajje i sängen inatt igen, stackarn låg knappt i sängen och sov utan mer på träkanten med mig liggandes på hans arm som jag vaknade på haha! Så det var trevligt med sällskap på morgonen när man vaknar eftersom att Christian gärna gillar att sova lite längre än mig.. :P

 

Idag ska det inte göras ett skit, jag borde ju duscha och försöka bli människa igen med det lockar mer att ligga vid datorn och kolla på en serie.. Christian åkte för att spela innebandy nu så jag är ensam :(

 


I didn't eat for three days so I could be lovely

Idag ska jag till Marieberg, julklappsinhandling och lite annat smått står på schemat, dock har jag lite svårt att veta vad man ska köpa.. Till Christian är det värst, jag är så dålig på detta och till han vill jag såklart köpa någonting betydelsefullt eller vad man ska säga..
Ska köpa en julstjärna att ställa i sovrumsfönstret så det blir lite fint :) Kanske hittar mig en nyårsklänning också!
Ikväll vet jag inte vad som händer..

Tråkig bloggg

Tröttttttt!

Upp men älskling i morse för att vara i Kumla runt sju för att åka till Laxå och göra halkan, var lite nervös men det gick alldeles prima!

Sen sov jag lite på soffan tydligen tills älskling kom hem, ner och åt sen fick han massage av mig och sen somnade båda till lite i sängen innan klockan ringde och han behövde packa väskan, innebandymatch idag. Jag låg kvar och sov. Nu är jag vaken och kollade precis mitt konto, över 2000 hade jag helt plötsligt, haha? Har bara kommit in mer och mer pengar denna vecka som jag inte riktigt kan förklara längre?

 

Sitter och kollar på löshår nu, vill liksom ha för att kunna känna sig extra fin någongång, när man vill göra sig i ordning lite extra.. Jag trivs ju egentligen bättre men långt hår också så..

 

Haha roligt inlägg?

Ska sova lite nu igen tror jag.. 


22/11

Trött..? som fasiken vill jag lova
Host host, säger jag bara!
Har ju hostat i lite mer än två månader nu, och idag var det mycket värre än vanligt.

Sitter i skolan nu iallafall och håller på med naturkunskap men det är assvårt att hitta saker om de ämnena som Angie och jag tog..

Igår tog jag och Christian mest det bara lugnt, han skulle sova i soffan i tio - femton minuter med mig liggandes på hans arm och så skulle jag väcka honom efter den tiden men då somnade jag också haha.. Vaknade upp tillsammans typ och då började båda spela :)

Idag är skolan till klockan tre och imorgon har jag halkan, och efter den skulle jag behöva gå upp till vårdcentralen så att de ska kunna lyssna på mina lungor så jag inte börjar få lunginflammation igen..

aja, ska väl försöka jobba lite nu..


Lite gamla bilder..





20/11

Igår söp min pojkvän ner mig totalt, eller okej, Björn hade ganska mycket del i det med haha!

Knappt ätit någonting på varken fredagen eller lördagen så alkoholen tog sig snabbt kan jag lova, haha fyfan :)

Vi gick iallafall och la oss vid halv tre och vaknade klockan ett idag.. ;o, gick till nya pizzerian och åt frukost, sallad för mig och det var bra :)

 

Sedan har jag spelat (såklart) och tvättat, älskling fick åka och spela innebandy! Och nu har jag passat på att dammsuga lite, funderar om jag ska dra en sväng med skurmoppen också men det får jag se!

 

 

Ett år och åtta månader för oss idag ♥

 

 


Lördagskväll


Find comfort in pain

Snart ska jag till Marieberg och käka lunch med mamma och köpa nya Assassins Creed.
Får kanske med mig någon tröja hem också, behöver köpa mig lite lycka, har ju som sagt inga vardagskläder typ och har ingen aning om vad jag ska sätta på mig idag?

Sen blir det väl bara spelande hela dagen, kvällen och natten, morgonen kanske också?. Christian är borta till Uppsala tror jag det var, med jobbet och ska antagligen på krogen när dom kommer tillbaka till Örebro.
¨


Nationella

Idag var det dags för nationella i svenska B, sitta i biografen och skriva i 5 timmar trodde jag aldrig att jag skulle göra, högst två tänkte jag med det blev 4 timmar och en kvart typ, låter helt sjukt att man han skrivit så länge men tror det blev bra. Skulle berätta för mamma sen vad jag skrev om men mindes knappt haha?
Direkt eftet det gjorde jag engelska prov som gick asbra!
Börjar bli mer och mer taggad på att börja plugga i skolan ordentligt igen som jag gjorde innan praktiken, har hamnat i en svacka nu känns de som men är påväg upp :D 
Imorgon ska jag till marieberg och köpa assassins creed och äta med mamma. 
förra hösten/vintern?

glad tjej.. 

så braaaaaaa


please don't hurt me

Trötta Lovisa borde ta tag i pluggandet och städningen men plugget är absolut viktigast men har verkligen ingen lust någonstans.. Jag vill åka och sola och jag vill spela Assassins Creed!!!

Men nej fan, ta tag i svenska B nationella plugget åtminstonde för något G tänker jag inte nöja mig med..


Idag var det dags för skola som vanligt, hade dans på morgonen och jag kan verkligen inte dansa haha
Sen har jag faktiskt pluggat massa, religion och handel specialisering så :)
Jag skulle ju plugga igår kväll medans Cromis♥ kollade på fotbollen så vi gick och la oss vid sex typ, stallde alarm för att gå upp men när vi vaknar så var klockan kvart i ett, oj.. Bara att sova vidare :) Tog ändå lite mjukisdag för att jag inte orkade leta kläder imorse, har nästan ingenting "vardagligt" att ha på mig ;o Så jag borde väl vara pigg ikväll för att plugga, har ju nationella i svenska B imorn och efter det ska jag göra engelska prov..

Angeline gick precis till sin buss, hon har ju inte svenska C som jag har och som gör att jag slutar klockan tre idag.. Övningskörde föresten till skolan idag, gick prima som vanligt! På fredag ska jag köpa nya Assassins Creed!!!



Skoldagen gick konstigt snabbt faktiskt och ikväll ska det pluggas på svenska och engelska :)

Sitter och väntar på att ÄLSKLING ska komma hem nu, efter vi ätit ska vi sova en stund och sen upp så han ska kolla på fotbollen och jag plugga.

 


Altair and Ezio




Idag släpps nya Assassins Creed Revelation!
Kul att man har pengar till attt köpa det idag.....
Har ju längtat i nästan ett halvår efter att det skulle släppas!
Kollar på massa videos och bli så jävla sugen på att spelaaaaa

Förövrigt sitter jag i skolan och längtar hem, så jävla trött på det här så det finns inte..
Nationella i svenska B på torsdag och engelskaprov om jag orkar plugga på det.
Nu ska vi välja något ämne om naturkunskap och skriva och redovisa muntligt om två veckor, underbart..

förvirrad

Inte för att jag tror att någon bryr sig haha men min absoluta favorittröja är borta! Hade på mig den förra fredagen till matchen och så är jag väldigt säker på att jag hade den på mig till kiosken dagen efter och efter kiosken gick vi ju till Dajje och sen hem så var fasen kan den tagit vägen??? Irriterande och jobbigt vill jag verkligen säga..

 

 


---

arg, irriterad eller ledsen?

La ner så förbannat mycket jobb på bilden som jag skulle göra för att få godkänt, den bilden var inte bra nog?!

jag hatar att göra bilder och allt vad det heter, dessutom suger jag på det men alla sa att min bild var bra.. så överväger stort att skita i det nu, jävla idiot.


Håååår

Har precis kommit hem från stan, det blev La baguette och sen kolla lite i affärer och jag har verkligen hittat min nyårsklänning tror jag! Ska bara få lite pengar, men nästa vecka kommer det kommer ganska mycket pengar in på mitt konto så :)kanske skulle ta och beställa löshår också......

Addicted

Finns inte mycket att säga, längtar så otroligt mycket till körkortet nu men så ringer min körlärare och säger att hon inte kunde den 21;a när jag jag har lektion igen och den 23e har jag halkan, men blir ingen mer körskolkörning förens i december och då tror jag jag har tre lektioner plus lilla uppkörningen och sen några dagar efter så!!!!

Ska ta lite körning nu till Hallsberg och runt där med mamma nu, kanske ta ett jävla backa runt gathörn som jag är värdelös på.. Det ENDA jag inte klarar av är det verkligen, backparkering har jag riktigt lätt och köra gör jag hur bra som helst tydligen så.. :)  Nu prata jag gott om mig själv med det måste göras för att jag ska klara av det här!
Imorn blir det skola och sen till stan och La Baguette med Angie efter!

Stop ruining my life,

Kan berätta om helgen eftersom jag inte vill prata om att skolan börjat igen.

Fredagen blev inte alls som jag trodde, utan det blev att sätta sig i en bil tillsammans med Christian, Dajje, Emil och Kiffe som körde och åka upp till uppsala för att kolla Almtuna - Örebro, haha jag och Dajje hade lite problem att minnas någonting dagen efter och jag har inte vart så jävla bakfull på länge, kunde knappt stå upp haha..

Lördagen åkte vi till Jocke, pokerturnering stod på schemat för Christian, Dajje och Olle så när dom gick på det så stannade jag och Jocke hos honom, Magda kom ganska snart också så då satte vi oss och spelade kort och drack lite :)

Söndagen spenderade jag mestadels sovandes hemma hos Jocke medans han och Christian spelade FM :P

 

 

Sen är det sån tur att jag har Christian vid min sida,har inte känt mig så nere på evigheter men nu är det i princip vara 7 veckor kvar av den förbannade skolan, sen lite i vår och sen börjar jobbet och praktiken!




The walking dead

Idag är det fredag och lovet är slut..
Men ändå skönt med fredag :)
Gick upp vid 8 för att börja tvätta och är snart klar med det nu, och snart kommer älskling hem :)

Jag har börjat kolla på The walking dead, haha svinbra tycker jag att det är men jag tycker ju att det är kul och intressant med zombies och sånt..

Ikväll ska vi kolla på hockey och imorgon ska vi till Hjortkvarn :)


will never stop loving you

Ska kolla klart på Grey's sen lägga mig med älskling,är ju inte så lätt att somna när man går upp vid 9.. Men brukar inte ha några problem med det mestavis :)


×

Kolla vad jag hittade


 

Var iallafall till Skopunkten och hämtade mina papper, saknar stället verkligen!

Nu har jag duschat och smörjt in mig, ska läsa lite körkort nu och sedan blåsa håret och så kommer ju älskling hem snart :)


True love never fails

Igår blev det körkortsboken medans Christian och Dajje kollade fotboll, sen kokade jag ägg och la in småbaguetter i ugnen som fick bli kvällsmat.
Idag ska jag hem till mamma och pappa och göra kycklingsoppa med nudlar, sen blir det väl körkortsboken igen, bara att plugga som fan nu.
Ska få bil i februari av mamma och pappa berättade dom igår också, ännu något mer att längta till, men man hoppas ju lite att dom ljuger om det och att jag får en bil i födelsedagspresent, haha..
Sugen på en tatuering också,och har fastnat för texten "true love never fails", så otroligt sant och skulle bli en snygg tatuering..

Naglar av Jsbk!

Idag har jag varit och gjort en nagelbitarbehandling i Hallsberg hos Jsbk :)

Så sjukt snyggt blev det och jag blev helnöjd!!! Bättre bild från digitalkameran kommer ikväll då det inte blir speciellt bra med webbkameran!

 


RSS 2.0